Astor matt rúzsceruzák


Ma az Astor új matt rúzsceruzáiról hoztam nektek tesztet. Itthon 3 árnyalatban elérhetőek, ebből kettőt tudok nektek megmutatni - rajtuk kívül még egy csodaszép sötétbordó szín kapható. A csomagolás sokaknak ismerős lehet hiszen a Soft Sensation Lipcolor Butter rúzsceruzák is ilyen csomagolást kaptak, csak az arany dekoráció nélkül. Én azokat a termékeket nagyon kedvelem, ha kíváncsiak vagytok hogy a matt verizók is hasonlóan jól sikerültek-e, akkor olvassatok tovább!

Mint már említettem, két árnyalat van a birtokomban, egy csodaszép sötét nude szín, az Elegant Nude és egy igazi tavaszi vidám rózsaszín, a Vivid Divine. A nude színt már pár hete nyúzom, úgyhogy kérlek nézzétek el nekem, hogy a képeken nem teljesen új állapotában látható. A formulája mindkét színnek ugyanolyan, krémes, nem szárít, sőt meg merem kockáztatni, hogy egy picit hidratálnak is. A finishük emiatt nem teljesen matt, ha egy skálán kéne elhelyeznem akkor olyan 85-90%-ban mondanám őket mattnak. :) Az illatuk egy édes, sütis illat, de egyáltalán nem tolakodó - engem a MAC rúzsok illatára emlékeztet egyébként. Tartósság szempontjából átlagon felüliek, főként a rózsaszín ami meg is színezi az ajakakat.



Ha valaki még csak most ismerkedik a matt rúzsokkal, akkor bátran ajánlom neki ezeket első daraboknak, főleg a nude színt, amihez még előkészíteni se nagyon kell az ajkakat. Az Astor ezzel a matt vonallal is hozta az eredeti Lipcolor Butter-ek minőségét, nagyon jó kis rúzsok ezek. A színskála pedig - bár nem túl széles, reméljük hogy a jövőben bővítik majd a színeket - igazán egyedire sikerült, a nude és a bordó is nagyon különleges árnyalatok, a pink pedig igazi tavaszi-nyári jolly joker szín! Elérhető a drogériákban (én a Wesselényi utcai Rossmannban vettem a rózsaszínt és itt mind a három szín kint volt már), kb. 2700 Ft.-os áron.

Hogy tetszenek? Szeretitek a matt rúzsokat?


2 megjegyzés:

  1. Na ezekből muszáj lesz egyet beszereznem :) Imádom a rúzsceruzákat, pláne ha matt a végeredmény.

    ReplyDelete