Anyák napi ajándéktipp - Lush


Nem tudom ti hogy vagytok vele, de az Anyák napi ajándékozás nekem sosem egyszerű. Virágot természetesen mindig veszek anyukámnak és nagymamának, de emellé mindig gondban vagyok, hogy mivel lepjem meg őket, de szerencsére már egyre több cég jelentkezik anyák napi termékekkel, amikből könnyedén válogathatunk - és mivel ezek a termékek itthon is elérhetőek, könnyedén leemelhetjük őket a polcról, akár utolsó pillanatban is.:) Ma a Lush Anyák napi kínálatából mutatok nektek két terméket.

Mother Superior habfürdő


"Anyukád iránti tiszta szeretetedet fejezd ki ezzel a pompás, finom habfürdővel, mely olyan illatos, mint a cseresznyevirágok tavasszal."

 

Bevetésen a Mother Superior


A habfürdőnek nagyon kellemes virágos-citrusos illata van, ami a benne található jázminkivonatnak és szicíliai citrusolajnak köszönthető. Hamar feloldódik a vízben és egész nagy habot csinál pár perc alatt, a vizet pedig kékre színezni, ahogy majd a képeken is látjátok. Nem csak anyukáknak ajánlom, hanem bárkinek aki szeretne elmerülni a kék habokban - kicsit a tengeri fürdőzés élményét hozza a fürdőszobánkba. :) A habfürdő 180g-os és az ára 1490 Ft.

Tudnivalók és összetevők.


Love You Mom szappan

"Sok-sok virág Anyák napjára: ez az elegáns, virágillatú szappan mimóza-, jázmin- és kassziakivonattal készül."

Az összetevők között megtalálhatjuk a kókuszolajat, ami a bőr hidratálásért gondoskodik, a csodás virágillatért pedig a bergamot, a jázmin és a mimóza felel - ezek közül én a jázmintillatot érzem legerősebbnek. A zuhany alatt nagyon könnyen felhabzik, és tömör, jól tisztító habot képez. Már használtam párszor és még mindig nem látszik rajta, hogy kisebb lenne, úgyhogy valószínűleg nagyon sokáig kitart majd. :) 100 g ára 1690 Ft.

 Tudnivalók és összetevők.

Egyébként a szapan így néz ki teljes egészében, és ebből vágnak le nekünk egy darabkát. Szép, ugye?


Az Anyák napi termékeket itt tudjátok megnézni, nem csak különálló termékek vannak hanem szuper ajándékcsomagok közül is válogathattok.


Ti mit szoktatok ajándékozni ilyenkor? :)






0 megjegyzés:

Post a Comment