Teszt - Chanel Rouge Coco



Ma egy igazi luxustermékről hoztam nektek tesztet, a márciusi kedvencek közé is bekerült Chanel Rouge Coco rúzsról, Edith árnyalatban. Az új rúzsok érdekessége, hogy minden árnyalat egy-egy Chanel-hez közel álló személyről kapta a nevét. A rúzsok 5 csoportra vannak osztva: Chanel múzsái kapták az élénk korall színeket, szeretői a vad pirosakat, családtagjai a visszafogott nude-kat, legjobb barátai a romantikus pinkeket (az Edith is ide tartozik), a művészek pedig a lilás árnyalatokat.




A megújult formula jojobaolajat, mimózavajat és waxot is tartalmaz az ajkak ápolása és a fényes finish céljából. Már az összetevőkből is kiderül, hogy nem egy matt rúzsról van szó, de fényessége ellenére nagyon pigmentált, egy húzással is teljes fedés érhető el. Engem a Tom Ford és az Estée Lauder Pure Colour Envy rúzsokra emlékeztet, azoknak is hasonlóan waxos a formulája és a pigmentáltságuk is ilyen erős. Ez az állag talán kevésbé gyakorolt rúzsozóknál megkövetel egy kontúrceruzát, de anélkül is teljesen jól használható egy pici odafigyeléssel. A rúzs egész napos viselés esetén sem szárít, sőt még hidratálja is ajkakat, nagyon kellemes viselet.

Az illata is nagyon finom, nem tolakodó, engem a tavaszi virágokra emlékeztet. A kupak egy erős mágnessel záródik, így nem kell attól tartani, hogy kinyílna a neszeszerünkben. 

Szuper minőségű rúzst alkotott ismét a Chanel, a többi árnyalat beszerzésétől csak a borsos áruk tart vissza, sajnos 9600 Ft.-ot kérnek érte. Akinek megtetszett, Glamour-napokon érdemes megnézni, hogy a Douglas kupon érvényes lesz-e a Chanel termékekre, de a Marriounad kuponja egészen biztos, hogy igen. :)



Élesben - Chanel Rouge Coco Edith

Nektek hogy tetszik az árnyalat? Próbáltatok már Chanel rúzst?:)



1 megjegyzés: