essence Pigmentek (Kifutó termékek)


Az essence kiárusítás még javában folyik, úgyhogy gyorsan írok ezekről a pigmentekről, amiket most 350 Ft.-os áron tudtok beszerezni. Az összes pigment megszűnik, úgyhogy nem csak ezeket a színeket, hanem az összeset akciósan tudjátok megvenni. Kicsit sajnálom, hogy már egyetlen drogériás márkának sem lesznek pigmentjei, de az essence színei sem voltak olyan hűde különlegesek, egy színfrissítés rájuk fért volna. Ezek viszont nagyon jók, igazi alapszínek, és kellemesen csalódtam az állagukban: nagyon szépen pigmentáltak és egyáltalán nem darabos az állaguk.



Az 5 közül 2-nek csak egy matricával van lezárva a teteje, gondolom ezek régebbi gyártásúak, de az újabbaknál már egy pattintós fedél zárja le a festéket, így biztosan nem szóródik ki. 

A régi csomagolás.
És az új.

A színek, amiket megvettem:
  • 10 Fairy Dust (fehér)
  • 05 Star Dust (ezüst)
  • 11 Cotton Candy (világosrózsaszín)
  • 15 Pure Love (Bézs)
  • 19 Kiss The Frog (világoszöld)
A mintákat szemhéjalapozóra vittem fel, szárazon, ebbe nagyon jól beletapadnak. Szemhéjalapozó nélkül nem nagyon ajánlanám a használatát, legalább egy kis korrektort vagy alapozót tegyetek alá, hogy legyen mibe beletapadnia a pornak. Ha vizes ecsettel használjátok, akkor ez elkerülhető.
Bal: Star Dust, Fairy Dust, Cotton Candy, Jobb: Pure Love, Kiss The Frog

Nektek megvan valamelyik pigment? Vagy tervezitek a beszerzést?


7 megjegyzés:

  1. én egy feketét meg egy sötét rózsaszínt szereztem most be, de még gondolkozom pár szín megvételén. :)

    ReplyDelete
  2. Csak kettő van, egy élénk kék és egy bordó de kétszer ha használtam őket. Túl macerás kiönteni a kézfejemre aztán a maradék vagy kárba vész vagy tuszkolhatom vissza a tégelybe. Nekem nem fognak hiányozni :)

    ReplyDelete
  3. Nekem csak az egyik régebbi trendkiadásból van pár, gondolkodom néhány szin megvételén.

    ReplyDelete
  4. Eddig még csak 1 van a sminkes ládikómban, egy régebbi essence darab, amit viszonylag szerettem, nem is értem miért nem csaptam le több darabra. Lehet, hogy gyorsan pótolnom kellene a készletem még.

    ReplyDelete
  5. Én most is meg a tavalyi kiárusításon is szereztem párat, bár én lakknak használom őket :) Lehet még veszek egy - két árnyalatot :)

    ReplyDelete
  6. Nem nagyon értem, a kifutó termékek listáján nem voltak rajta sem a pigmentek sem a szemhéjalap és mégis kiárusítják akkor most mivan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én nem láttam a listát, de a pigmentek és minden hozzájuk tartozó kiegészítő megszűnik, így a szemhéjalap is!:) Én egy Rossmann-ban vettem őket, ott próbálkozz, a dm-ben azt hiszem nincsenek.

      Delete