Extra világos mattító alapozó - L'oreal Infallible


Tudom, hogy ahogy nekem is, nagyon sok olvasómnak jelenet problémát, hogy még a legvilágosabb árnyalat is sötét a legtöbb drogériás alapozónál. Már írtam egyszer a Rimmel Lasting Finish alapozóról, azóta  pedig a L'oreal is jelentkezett hasonlóan világos árnyalattal. A Rimmel alapozója nem kifejezetten mattító alapozó volt, a L'oreal Infallible Matte-t viszont zsíros bőrre ajánlják.



Az Infallible hosszan tartó matt hatást ígér akár 24 órára kifényesedés nélkül, emellé pedig könnyű, krémes formulát és demi-matt finisht. A fedése közepes, magas víztartalmának köszönhetően pedig nagyon kényelmes viselni, nem szárítja a bőrt. Nem komedogén, azaz nem okoz pattanásokat és miteszereket. Egy nagyon érdekes molekulát is tartalmaz (Shine Defy Blotting Spheres), amik blot papírként viselkednek és rögtön magukba szívják a bőr által termelt olajat, így az alapozó színe egész nap nem változik (nem oxidálódik és lesz narancssárgás, mint néhány másik alapozó esetében).

A legvilágosabb itthon is elérhető árnyalat, a 10-es Porcelain, ami szerintem a legvilágosabb bőrhöz is passzol:


Kipróbálnátok?


12 megjegyzés:

  1. Én láttam dm-ben csak üveges kiszerelésben :))) Szívesen kipróbálnám, de nekem száraz bőröm van, nem biztos hogy jót tenne neki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Az üveges az a "sima" változat, nem a mattító. :) Száraz bőrre inkább az üveges változat való szerintem. :)

      Delete
  2. Nagyon örülök, hogy írtál róla, mert külföldi videókban már láttam, hogy milyen szuper termék, és el is terveztem, hogy beszerzem a JOY napokon kuponnal, de féltem, hogy megint nem lesz egy rendes világos szín. Most megnyugtattál, remélem kint találom őt a polcokon a hétvégén! :)

    ReplyDelete
  3. Egy hete kaptad meg, ezt nevezed tesztnek?! Egy hét alatt biztos ki tudtad tapasztalni...A bejegyzés fele reklámszöveg, hol van hogy milyen a színe, az állaga, milyen bőrre ajánlod, kinek, tartósság, stb-stb?? Mert ez így HITELTELEN, az összes másik bejegyzéseddel együtt, amiket te "tesztnek" hívsz.... Semmi információt nem adsz a termékről, csak nyomod a reklámszöveget, arra se voltál képes, hogy egy rendes élesben lőtt képet feltegyél! Nem érzed magad kicsit gáznak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Tekla! Ez nem teszt volt, hanem ugymond hirt adtam egy uj termekrol, ami talan hasznos lehet par embernek. Mivel nekem szaraz borom van, ezert nem probaltam ki a termeket, mivel nem az en bortipusomhoz valo. Egy szoval sem irtam sehol, hogy ez teszt lenne vagy akar azt, hogy kiprobaltam... Az hogy sajat kepeket tettem a bejegyzesbe, remelem nem gond.:)

      Delete
    2. Csak azt nem értem miért fogadsz el olyan terméket ami nem jó neked, tehát nem tudod kipróbálni sem? :( Ezek a túlzások meg a cégek részéről, hogy 24 óra kifényesedés nélkül...na ez felcsigázott, hogy valójában mennyit teljesít :D Az áráról tudsz infót mondani? :)

      Delete
    3. Ez egy csomagban volt, amit a Loreal blogger dayen kaptunk. egy zsiros boru baratnom fogja elesben tesztelni, majd update-elek rola kesobb, csak a joy napok elott akartam rola irni, hatha valaki pont ilyet keres. Persze a 24 meg 48 orak nyilvan tulzasok, ki visel addig egy sminket/dezodort? :) szerintem ha 12-16 orat birnak az mar jo.:)

      Delete
    4. Ja es az ara lemaradt, 4000 ft korul lesz.:)

      Delete
  4. Én még külföldről szereztem be ezt az alapozót még márciusban és hatalmas kedvencemmé vált. A fedése nagyon szép, nem maszk hatású. Száraz bőrre biztos, hogy nem válna be, mert aláhidratálás nélkül még az én normál bőrömet is szárította 1-2 helyen. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök, hogy bevált neked! :) Igen, inkább a kombinált-zsíros bőrűek kedvence lesz szerintem, főleg hogy a nyár is közeledik.:)

      Delete
  5. Remélem majd egyre több cég fog piacra dobni ilyen világos alapozókat, mert van rá igény itthon szerintem! :)

    ReplyDelete