Look Fantastic Beauty Box - Május


A mai bejegyzésben a májusi Look Fantastic Beauty Box tartalmát mutatom meg. Ha gondolkoztok a rendelésen (és nem meglepetést szeretnétek), akkor olvassátok el, hogy mik kerültek ebbe a dobozba! :) A termékek közül még csak egyet próbáltam, de hamarosan jövök a teszttel is róluk.

A Look Fantastic Beauty Boxokba felsőbb kategóriás termékeket válogatnak össze, vannak teljes kiszerelésű és utazó méretű termékek is. Nagyon jó lehetőség arra, hogy igazi luxus termékeket próbáljunk ki kedvező áron (15 fontba kerül egy doboz). Nézzük, hogy a májusi dobozba mik kerültek!


Az első termék amit kiszúrtam az az Eyelure műszempilla volt. Már használtam a márkától pillákat amikkel meg voltam elégedve, szerintem ezek is hozzák majd a megszokott minőséget és a formájuk is nagyon tetszik. Ezek már egy öntapadós csíkkal vannak ellátva, így külön műszempillaragasztó sem kell hozzá. 


A Tanworx önbarnító kréme pont jól jön nyár előtt, én nem nagyon szoktam lebarnulni, meg a bőrnek sem tesz jót a túlzott napsugárzás, úgyhogy minden évben kísérletezek hasonló termékekkel. Ahogy kinyitottam a tubust, elsőre kicsit kellemetlen szaga volt a krémnek, bár ez sok önbarnítónál előfordul sajnos. Ha szép színt ad és nem lesz foltos, akkor nekem megfelel. :)


A napcsókolta bőrszínt egy bronz olajjal emelhetjük ki a Nuxe márkától. Ez a márka legnépszerűbb szárazolajának bronz változata, amit testre, arcra és hajra is használhatunk, bár én maximum csak a lábon vagy esetleg a vállakon, kulcscsonton tudom elképzelni. Nagyon erős, nyarat idéző kókuszos illata van egyébként.


A dobozban volt egy hajmaszk is a Christophe Robin márkától, amiről még sosem hallottam korábban. Nagyon ritka körtemagolajat tartalmaz, ami állítólag az argánolajnál kétszer több E-vitamint tartalmaz, így szuper a regenerálásban. A leírás szerint rendbe teszi a károsodott hajat és prabén-, szilikon- és SLS-mentes.


Az Omorovicza egy magyar luxusmárka, aminek egy termál tisztíóbalzsamja kapott helyet a dobozban. Ezek a termékek a koreaiaknál is nagy népszerűségnek örvendenek, szinte leolvasztják a sminket az arcról, így nagyon kíváncsi vagyok rá. Kalciumban és magnéziumban gazdag magyar iszap van benne, édesmandulaolaj tartalma pedig az extra hidratálásért felel.


Az utolsó terméket inkább csak egy kis mintának nevezném, ugyanis az Erno Laszlo Transphuse arckmaszkból mindössze 2 ml-t kapunk, ami maximum egy használatra lesz elegendő. Ez egyébként egy éjszakai regeneráló maszk, ami a leírás szerint feltölti az apró ráncokat és megakadályozza az újabbak kialakulását.

Ha meg szeretnétek rendelni a dobozt, akkor itt tudjátok megtenni.

Hogy tetszik nektek a doboz?


2 megjegyzés:

  1. Szerintem jó cuccok vannak benne, azért, mert olyanok amit soha nem vennék meg, de nagyon szívesen kipróbálnám és ha beválik jöhet a folytatás, a vásárlás.:)
    Legjobban a hajmaszk érdekel, én sem hallottam soha erről a márkáról de még a körtemagolajról sem. De az Omoroovicza tisztítója s érdekes, ebből a márkából még nem használtam semmit, de sok helyen olvastam róla elégedett véleményeket.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, magamtól én se vennék ilyen drága termékeket (látatlanul), ezek pont jók kipróbálásra. :) Engem is ez a 2 termék érdekel legjobban, úgyhogy biztos kipróbálom őket nemsokára. :)

      Delete