My Travel Essentials - Hosszú hétvége


Amikor ezt a bejegyzést olvassátok én Bécsben leszek a barátommal, kicsit kikapcsolódunk, várost nézünk, bécsi szeletet eszünk (ó, Figlmüller!:D) stb. Pakolás közben arra gondoltam, hogy megmutatom nektek, hogy mik azok a smink- és bőrápolási termékek amiket magammal viszek - ilyenkor próbálok minél helytakarékosabban pakolni, hogy ne kelljen sok cuccot cipelni, de azért minden nálam legyen ami kellhet. :) Nézzük, hogy mik kerültek a neszeszerembe!


Szemsminkekből csak egy spirált (Maybelline Lsah Sensational), egy sminkalapot (Maybelline On and On Bronze) és egy natúr palettát (Maybelline The Nudes) viszek - most látom, hogy minden Maybelline ebből a kategóriából, de ez csak a véletlen műve. :)



Arcra a Missha Perfect Cover BB krémet fogom használni (a képről lemaradt), a Rimmel Lasting Finish púderrel és a NYX HD korrektorral. Pirosítónak a Physisicians Formula szivecskés darabját viszem, ami egy univerzális, mindenhez illik szín. (Sajnos leejtettem régebben, azért néz ki így szegény.)

 
Bronzosítót most nem viszek, kontúrozni az essence My Favourite Tauping szemhéjpúdere tökéletes és nagyon kis helyet foglal. A szemöldökömön a  L'oreal színezett zseléjével futok csak át, ceruzát nem viszek.


Rúzsok közül egy nude-ra (Pupa Velvet Matte - Nude Rose) és egy élénk rózszaszínra (Avon Indulgence - Royal Peony) esett a választásom, de még lehet, hogy bedobok 1-2 darabot indulás előtt. :)


Sminklemosáshoz a JimJams sminkeltávolító kendőit és az Etude House Baking Soda lemosóját viszem. Egy kis méretű Clinique hidratálót és a Missha Time Revolution szérumot fogom lefekvés előtt használni, reggel pedig a Cosrx aloe verás napvédőjét. A tégelyes Carmex már régi szerzemény, de most kezdem újra felfedezni - kellemesen hűsít és picit megduzzasztja az ajakakat. Ezen kívül kontaktlencse tok és folyadék kerül még a neszeszerbe.


Fésülködni a Tangle Teezer-emet viszem és néhány essence hajgumit - nagyon szeretem ezeket, mert rendesen megfogják a hajamat anélkül hogy megtörnék a hajszálakat.

Ezeket viszem magammal (plusz még néhány ecsetet), lehet, hogy így soknak tűnik elsőre, de higyjétek el, hogy 1 közepes neszeszerbe ez mind belefér. :)

Ti miket visztek magatokkal utazáskor? Ennél többet vagy kevesebbet? :)


0 megjegyzés:

Post a Comment