NARS Foreplay paletta


A Nars Orgasm pirosítója már évek óta kívánságlistás darab nálam, úgyhogy nagyon megörültem amikor az Iparfüméria elkezdte forgalmazni a márkát. Viszont a pirosítók valahogy soha nincsenek készleten, úgyhogy eddig nem tudtam megrendelni. Pár hete fedeztem fel a Nars Foreplay palettát, amiben az Orgasm árnyalat mellett 3 másik is helyet kapott. Ő már szerencsére volt készletem, úgyhogy azonnal meg is rendeltem. Ha kíváncsiak vagytok rá közelebbről is, akkor olvassatok tovább! :)



A csomagolás nagyon igényes, a megszokott fekete papírdoboz most egy színes borítást is kapott, amiből előcsúsztathatjuk a palettát. A gumiszerű borítás nagyon mutatós, de ha púderes/alapozós ujjal érünk hozzá, akkor bizony megfogja. A festékeket egy Nars feliratú fólia védi, felül pedig egy nagy tükör kapott helyet. Szerencsére nem tettek bele egy használhatatlan ecsetet ami csak a helyet foglalná.






Az Orgasm árnyalat teljes mértékben beváltotta a hozzá fűzött reményeimet: csodás barackszín arany fénnyel (és nem csillámokkal), pont jó pigmentáltság és állag jellmezi, emellett nagyon tartós is. Méltán az egyik legnépszerűbb pirosító árnyalat a világon, ez a szín szerintem bármilyen haj- és bőrszínnel jól állhat.

A paletta érdekessége, hogy az Orgasm árnyalat mellett 3 olyan színt tartalmaz, amiből kikeverhetjük a saját Orgasm árnyalatunkat: egy matt barackszínt, egy matt pinket és egy arany highlighter színt. Természetesen ezek a színek külön-külön is használhatóak, de vigyázni kell velük mert nagyon pigmentáltak. Én az Orgasm árnyalat miatt rendeltem meg a palettát, de a két matt színt is nagyon megszerettem. Az arany árnyalat önmagában nem mutat olyan szépen.


 

Hogy tetszik nektek a paletta? És az Orgasm árnyalat?


2 megjegyzés:

  1. Egyszerűen bolondulok a pirosítókért, nem bírom megállni, hogy ne szerezzek be időnként egy-egy újabb darabot, hiába van otthon már rengeteg. Az Orgasm árnyalat tényleg szépséges, egyszer remélem a kollekciómban tudhatom majd. De azért maga a paletta se kutya, tetszenek a színei. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem is a pirositok a gyengeim, a ruzsok mellett!:) remelem te is be tudod szerezni valamikor, tenyleg csodas:)

      Delete