Lush A-W 2015

Bár még több mint 2 hónap van hátra az ünnepekig, már több márka is előrukkolt a szezonális újdonságaival: a mai bejegyzésben megmutatom nektek, hogy mivel készül a Lush az idei Halloween-re és Karácsonyra. Szerencsére idén is visszatérnek az olyan már-már klasszikusnak számító termékek mint a Snow Fairy tusfürdő (jaj, de imádom az illatát!), vagy a Holly Golightly. Ha kíváncsiak vagytok, hogy még mik kerülnek az üzletek polcaira, akkor olvassatok tovább! :)



"Kövesd a Lush-t a tiszta képzelet világába, ahol számtalan új ötlet vár rád! Az idei karácsonyi kollekcióban a fürdőbombáktól a tusfürdőzseléken át a kézzel készített ajándékokig sok mindent találsz, ami tetszeni fog, és ami meglep a látványos műsorral, amit a kádban rendez a kedvedért. Minden termék vegetáriánus (többnyire vegán) és természetesen egyiket sem tesztelték állatokon. Minden nyersanyag és illóolaj etikus beszerzési forrásból származik. A lehető legtöbb termékünket szilárd formában készítjük, mert így nincs szükség tartósítószerre és fölösleges csomagolóanyagokra, ami különösen fontos karácsony idején, amikor kitör az ajándékozási láz. Biztos lehetsz benne, hogy csomagolásaink újrahasznosított anyagból készülnek és újrahasznosíthatók, a papírokat és a szalagokat a világ különböző tájain működő közösségi projektekből szerezzük be, a tovább használható kendők pedig újrahasznosított műanyagfalkonokból vagy biopamutból készültek."


Halloween


Karácsony 


SANTA'S BELLY
Engedd szabadon a karácsony szellemét Télapó elhozta kedvenc italaid: vegán vörösbor és friss almalé. De ezt a bőröd igya be! A fűszeres forralt bor ihlette zselében még egy kis csillagánizs-főzet is van, de bármilyen ínycsiklandó is az illata, és bármennyire hasonlít is a gyümölcszselére, megenni tilos, sokkal jobban jársz, ha zuhanyozol vele.

PEEPING SANTA
Édes meglepetés. Ho-ho-hó! Ez a vidám kis télapó nemcsak ünnepi hangulatot, hanem bőrpuhító sheavajat és eperillatot is hozott magával. A benne lévő krémes, bio kakaóvajat az Ojoba női szövetkezet készítette Ghánában. Morzsold el a kádba zuhogó víz alatt, és soksok gyümölcsillatú hab lesz a jutalmad.

DASHING SANTA
Ho-ho-hol egy fürdő, hadd csobbanjak bele Télapó pezsgő aranycsizmájában körbeszáguld a kádban, hogy mindenhova elvigye a vidám szacumaillatot és csillogó hópelyhekkel szórja tele a vizet. A tonizáló hatású mandarin, bergamott és narancsvirág még tovább fokozza az ünnep derűs hangulatát.

SANTA BABY AJAKSZÍNEZŐ
Olyan piros, mint Télapó legszebb kabátja Cseresznyepiros ajkak egy cseppnyi fahéjjal és répaolajjal a bizsergető, hosszú csókokért. A finom ízről a cseresznye és a datolya gondoskodik, a fair trade sheavaj pedig intenzíven hidratálja és lággyá, vonzóvá teszi az ajkakat. A karácsony elmaradhatatlan piros színe az ajkaidon kifejezetten szexis hatást kelt majd!

SANTA'S AJAKRADÍR
Készülj fel a karácsonyi csókokra! Néhány simítás a finom, pezsgő, kólaízű ajakradírral – a legédesebb mód, hogy felkészülj a karácsonyi csókokra. A kristálycukor, a datolya és a cseresznye radíroz és puhít, s nem utolsósorban jellegzetes karácsonyi ízt ad a csókjaidnak. Egy cseppnyi elég, hogy átdörzsöld vele az ajkaidat, a felesleget pedig nyugodtan nyalogasd le.

THE MAGIC OF CHRISTMAS
A varázs nem törik meg! Keverd ki a karácsony varázslatát melengető szegfűszegből és mandulából ennek a fűszeres varázspálcának a segítségével. Tele van fahéjlevéllel és fair trade bio szegfűszeggel, hogy serkentse a vérkeringést. Körözz vele a kádban vagy tartsd a csap alá, és amikor már sok-sok hab keletkezett, tedd félre a pálcát száradni.

MAGIC WAND 
Kívánj valamit! A hótündérek minden életkorban imádják ezt a többször használható habfürdőt, amely akár tíz alkalommal is képes dús, cukorkaillatú habbal megtölteni a kádat. Írj le néhány varázskört a kád vizében a rózsaszín csillaggal, majd tedd félre száradni, hogy megőrizze varázserejét. 

FAIRY DUST HINTŐPOR
A könnyed csillogás Mindenkinek jól jön egy kis tündérpor karácsony idején! Hints egy keveset a bőrödre ebből az édes, csillámló, rózsaszín porból, és frissnek fogod érezni magad, bármi történjék. Ha valami igazán különlegesre vágysz, lefekvés előtt szórj belőle az ágyneműre is.


Természetesen idén sem maradnak el az ajándékcsomagok, 3190 és 69900 Ft. között több tucat csomagból válogathatunk, a teljesség igénye nélkül néhány:


 

A Halloween-i és Karácsonyi termékeket megnézhetitek a Lush webshopjában, illetve október. 2.-től már az üzletekben is megtaláljátok őket. :)


Melyik a kedvencetek a Lush ünnepi termékei közül? Várjátok már az ünnepeket?


5 megjegyzés:

  1. Idén nem úszom meg a Snow Fairy tusfürdőt :D

    ReplyDelete
  2. Tenyleg majdnem 70 ezer Ft a legdragabb csomag, vagy csak eliras? 😃 Igaz, ami igaz, lenyugozo lehet egy ilyen erteku csomag! 😃

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tényleg annyi! :) Én is meglepődtem, azért is írtam bele. Tavaly még nem volt ilyen értékű csomagjuk úgy emlékszem. :)

      Delete
  3. nem tudok választani!!;-)mindet akarom!!:-D
    Snow fairyt imádom!

    ReplyDelete