NYX Wonder Stick & Liquid Illuminator


Ma két kontúrozással kapcsolatos NYX termékről írok nektek. A Wonderstick kontúrozó stick nagyon hamar belopta magát a szívembe és a Liquid Illuminator Sunbeam árnyalatát is csak ajánlani tudom, mindkettő könnyen elérhető itthon is ráadásul megfizethető áron, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok rájuk, before-after képekkel együtt akkor olvassatok tovább!

Wonder Stick - #Light


A Wonder Stick a legpraktikusabb kontúrozó termék, amit valaha próbáltam. Nagyon egyszerű használni, csak a dobozon látható módon (Vegas Nay a képen kinek tűnt fel?) fel kell vinnünk a sötétebb és világosabb vonalakat az arcunkra, majd eldolgozni őket egy ecsettel (szintetikus kabukival a legszebb). Én az alapozó után, de még a púderezés előtt szeretem használni, így nem lesz természetellenes a hatása, nappali sminkhez tökéletes. Alkalmi/esti sminkhez színtelen púder helyett kontúrpúderrel is lehet fixálni az árnyékolt részeket, így még hangsúlyosabb lesz az eredmény.


A festék állagát leginkább egy korrektorhoz tudnám hasonlítani, megfelelően krémes, nagyon pigmentált és könnyű eldolgozni. A szem alatti területet nem árt aláhidratálni a világosítás előtt, mert a szárazabb részeket hajlamos kiemelni az érzékeny szemkörnyéken. A felvitt mennyiségtől függően a leheletfinom hatástól a hangsúlyos kontúrig mindent el tudunk vele érni, nagyon jól építhető.

Előtte-utána:
 

Swatch: 


Szerintem ez egy hiánypótló termék a piacon, ennél egyszerűbb módja nem létezik a kontúrozásnak, kezdőknek is bátran ajánlom. Ez a világos árnyalat a legvilágosabb bőrhöz is illeszkedik, a hideg tónusú kontúrozóval gyönyörű, természetes hatású árnyékokkal formálhatjuk az arcvonásainkat. Ajánlom!

A Wonderstick a Müller drogériákban és a Beauty.hu webshopban érhető el, 4990 Ft.-os áron, light, universal, medium és dark árnylatban.

 Liquid Illuminator -  #Sunbeam


A Liquid Illuminator Sunbeam árnyalata egy hideg tónusú, gyöngyházfényű rózsaszín, amivel a kontúrozás utolsó lépéseként még jobban kiemelhetjük a már kivilágosított területeket. Az arccsonton, a szemöldökcsonton, az orrnyergen és az ajkak fölötti kupidó-íven is nagyon szépen mutat az az enyhe fény, amit ezzel a termékkel el tudunk érni. Itt is igaz, hogy a termék intenzitása a felvitt mennyiséggel szabályozható: nappali és alkalmi sminkhez méltó hatást is el lehet vele érni.



Felvitelhez egy nedves szivacsot (pl. Ebelin) ajánlok, ezzel lehet a legszebben és legegyenletesebben felütögetni a kívánt helyre. Ha nincs ilyenünk, akkor ujjbeggyel vagy egy szintetikus ecsettel is felvihetjük, de ügyeljünk arra, hogy ne ide-oda mozdulatokkal dolgozzunk, mert könnyen elmozdul alatta a már felvitt alapozó, csak finoman ütögessük bele a bőrbe. A színe csodaszép gyöngyházas rózsaszín amiben meg-megbújnak ezüstös csillámok - ezek szerencsére nem túl nagyok, de már határesetnek mondanám őket, messziről nem feltünőek de csak akkor nyúlok ezért a termékért amikor nincsenek nagyobb bőrhibáim, azokat ugyanis hajlamos kiemelni.

Élesben:
 

Swatch:
 

 A Liquid Illuminator a Müller drogériákban és a Beauty.hu webshopban érhető el 3890 Ft-os áron Sunbeam és a sötétebb Gleam árnyalatban.

Melyik termék tetszik nektek jobban?Mit használtok kontúrozáshoz?


2 megjegyzés:

  1. Wonderstick felkeltette az érdeklődésemet. Müllerben kapható?

    ReplyDelete