Life on Sundays 3.





Tegnap a Vintage Garden-ben sütiztünk, az az igazság, hogy képeken nekem jobban tetszett a hely és a pincérek sem voltak túl segítőkészek, egymással beszélgettek ahelyett, hogy a vendégekre figyeltek volna, pedig kongott a hely az ürességtől, rajtunk kívül 1-2 asztalnál ültek csak.


A dm-ben most 10 pontért fél áron lehet kipróbálni az Alpro rizsitalt, ami egy egészségesebb alternatívája a tejnek. Elsőre elég szokatlan íze van, de szerintem meg lehet szeretni, a jegeskávé egész finom volt vele. :)




Néhány hete egy érdekes sajtótájékoztatón jártunk a Vörös Oroszlán teaházban, én nem érzem, hogy a blog témájába feltétlenül beleillene ez a téma, de akit érdekel (18+) az Miánál bővebben is olvashat a témáról. :)


Megpróbálkoztam a zöldségchips sütéssel, az első adagot jól el is égettem, mert túl nedves volt a zöldség és magas hőfokon sütöttem: a titka, hogy 1-2 napig szárítsuk a zöldségeket sütés előtt és 140 foknál nem kell magasabban sütni. Így már isteni lett!


Az idei első eper kicsit természetellenesen nagy volt. :)


Az első fagyi pedig isteni, olasz pisztácia és mentás málna!


A Vapiano eddig is az egyik kedvenc helyem volt, de erre a garnélás cézársalátára mostanában teljesen rá vagyok kattanva, isteni!


 Egyik nap ezt a banánpalacsintát készítettem reggelire, friss szamócával és juharsziruppal, nagyon finom lett.


Végül pedig én is elcsábultam a Bourjois új folyékony rúzsaira, de csalódtam benne, majd a tesztben részletesen leírom, hogy miért. A körmeimen pedig a Marriounad-ban kapható géllakkok vannak, nagyon tetszenek most ezek a színek és a textúra is szuper. 


Nektek hogy telt a húsvét? Miket csináltatok mostanában?


2 megjegyzés:

  1. Csodásak ezek a képek, nagyon hangulatosak :) Mentás-málnás fagyit én is akarok :P A Vörös Oroszlán teázó pedig örök kedvencem, az egyik leghangulatosabb, legpihentetőbb hely a városban :)

    ReplyDelete
  2. De jó kis képek :) Az az óriási eper meg durva :D

    ReplyDelete