Őszi Isadora újdonságok


A mai bejegyzésben az Isadora őszi újdonságairól olvashattok: leteszteltem a szupertartós, sportoláshoz is ajánlott alapozót, a chili-kivonatot tartalmazó ajakdúsító szájfényt és a megújult Perfect Moisture rúzsokat is - ha kíváncsiak vagytok rájuk, olvassatok tovább, és ne felejtsétek el, hogy a Joy-napok alatt 20% kedvezménnyel szerezhetitek be az Isadora termékeket a Douglas üzletekben és a webshopban is!

ACTIVE 24HRS All Day Wear Make-Up alapozó


A sportos és aktív életmód mindig is kéz a kézben járt a szépségiparral. Napjaink felgyorsult életstílusa új követelmények elé állította alapozóinkat is. Elvárjuk, hogy izzadságálló és egész nap tartós viseletet nyújtson – reggeltől estig, munkában, edzőteremben, esti buliban! Hat árnyalatba jelentkezik az Active 24hrs alapozó, és rögtön 5 árnyalatban a Light UP világosító korrektor, amely egy folyékony korrektor szivacsos applikátorral. Elfedi a finomabb ráncokat, bőrhibákat és világosítja a fáradt bőrt. Rugalmas textúrája szinte ráolvad a bőrre, fiatalossá, üdévé varázsolja a bőrt – különösen a szem alatti területen használva. A szivacsos applikátornak köszönhetően használata gyors és egyszerű, tökéletes a smink napközbeni felfrissítéséhez.



Amikor megkaptam tesztelésre ezt az alapozót, sokáig féltem kipróbálni. Hogy miért? Ez egy kifejetetten sportoláshoz, extrém igénybevételhez ajánlott alapozó, ami extra tartósságot ígér. Emiatt azt hittem, hogy egy matt, nehéz állagú alapozót rejt a pumpás kiszerelés, ami az én száraz bőrömön szörnyen fog mutatni. Aztán egyik nap tettem vele egy próbát és utána már csak csak azt bántam, hogy nem előbb próbáltam ki, ugyanis ez az alapozó tö-ké-le-tes, úgy ahogy van. 

Elég folyékony az állaga, úgyhogy nagyon könnyen eloszlatható, a fedése pedig építhető: általában 1 réteg is elég belőle, de ahol egy picit problémásabb a bőröm, ott átmegyek még egy vékony réteggel. Gyönyörű, egészséges bőrfényt hagy maga után, egyáltalán nem szárít és tényleg szupertartós. Bevallom, sport közben még nem próbáltam, de egy pörgős munkanapot simán kibír! Én a 10-es Fair  árnyalatot használom, ami szépen egybeolvad a bőrömmel. Nálam biztos, hogy állandó része lesz a kollekciómnak, mert ez az alapozó tényleg tökéletes!

FACE WHEEL ALL IN ONE óriáspaletta 


Primer, kontúr, bronzer, pirosító és highlighter egyetlen palettában! Professzionális 5-in-1 paletta a kifogástalan smink elkészítéséhez. Tökéletes társad lesz a smink napközbeni kiigazításához is! Tutorial a csomagolásban - indulhatunk? 


Szerintem a legtöbben ezekkel a Face Wheel palettákkal azonosítják a márkát, hiszen nagyon régóta megtalálhatóak az Isadora kínálatában, de mégis évről évre újat tudnak mutatni: gondoljatok csak a színes highlighter palettára vagy pirosító-highlighter összeállításokra. Most egy még kompaktabb All-In-One verzióval rukkoltak elő, amiben primer, bronzer, kontúrszín, pirosító és highlighter is helyet kapott, szóval a teljes arcsmink elkészítéséhez már csak egy alapozó és púder szükséges. Világos bőrűként mindig félek az ilyen 1 színben kapható palettáktól, mert általában túl sötétek és narancsosak benne a színek, de itt kellemesen csalódtam: sehol egy narancssárga bronzer, sehol egy bohóchatású pirosító.

Színminták:
 
ACTIVE 24 hours alapozó, Light Up korrektor, All-in-One Face wheel

Perfect Moisture Lipstick 


Új, extra hidratáló formulával, új csomagolással és 18 trendi új árnyalattal jelentkeznek közkedvelt rúzsaink.

• Extra hidratáló hatás – mélyen hidratáló összetevői gondoskodnak az ajkak puhaságáról, simaságáról és hidratáltságáról 
• Tartós viselet – gyönyörűen tartja a kontúrokat, kényelmes viselet 
• Krémes, könnyű formula
• Fényes finis
• Optikailag teltebbé varázsolja az ajkakat

Hozzám a Perfect Moisture rúzsok közül érkezett tesztelésre egy barackos nude árnyalat, a Bare Beauty. Én általában a matt rúzsokat kedvelem, mert kevesebb velük a macera, tartósabbak és nem kell félnem, hogy a fogamon kötnek ki pár perc viselés után, így azt kell, hogy mondjam, sajnos ez a rúzs sem lett a kedvencem. Aki viszont a krémes, hidratáló hatású rúzsokat preferálja, az mindenképpen nézze meg a megújult Perfect Moisture családot, mert amit egy krémes rúzsnak tudnia kell, azt tökéletesen teljesíti!

LIP BOOSTER PLUMPING & HYDRATING GLOSS szájfények



Teltség, hidratáltság és szikrázó fény ebben a természetes peptidekkel és kapszaicinnel dúsító fantasztikus új szájfényben! Nézd meg az aktív összetevőket, és máris megtudod, mitől lesznek a te ajkaid is szuperpuhák és hidratáltak idén ősszel is!

  • Maxi-Lip™ (természetes peptid) - stimiulálja a kollagéntermelést, feszesít, hidratál.
    • Megköti és magában tartja a vizet (ezáltal teltséget kölcsönöz
      az ajkaknak, és kitölti a finom barázdákat 
    • Hangsúlyosabbá, feszesebbé, puhábbá varázsolja az ajkakat
  • Kapszaicin (csili kivonat) - serkenti a vérkeringést, finom bizsergéssel
    azonnali telt hatást biztosít
  • Retinol (A-vitamin) - stimulálja a kollagéntermelést, dúsítja az ajkakat
  • Napraforgómag-olaj - Omega-6 zsírsavakat tartalmaz,
    bőrregeneráló, bőrpuhító hatás
  • Ricinusolaj - hidratál, ápol
  • Rozmaring kivonat - kondícionál
  • Tocoferol (E-vitamin) - antioxidáns
  • Repceolaj - antioxidáns, bőrpuhító hatás
  • Borsmentaolaj - frissít
Már régóta szerettem volna kipróbálni egy chili-s ajakdúsító szájfényt, úgyhogy kíváncsian próbáltam ki. Pár perc múlva elég erősen elkezdett csípni (nyugi, azért még kibírható), és emiatt elég látványos a dúsító hatása. Én általában sminkelés előtt, ajakápolóként teszem fel, van ideje hatni amíg az arcom többi részével elkészülök, majd jöhet rá a rúzs. Pár órára tényleg szépen dúsítja az ajkakat, nagyon szép fénye van és szuperül hidratál is!

Színminták: 
 
Perfect Moisture #Bare Beauty, Lip Booster




0 megjegyzés:

Post a Comment