Ajándékötletek | A L'erbolario új illatai

Tudjátok, hogy az olasz L'erbolario márka a kedvenceim közé tartozik, úgyhogy nagyon kíváncsian vártam, hogy milyen újdonságokkal ünneplik a márka 40. szülinapját. Két illatújdonság és Beauty Bag ajándékcsomagok is megjelentek az évforduló alkalmából, ami külön szuper, hogy pont így a karácsonyi időszakra esik, mert a fa alá is tökéletesek lehetnek ezek az összeállítások!

Egy női és egy uniszex illat is helyet kapott az újdonságok között, az előbbi a Danza di Fiori (virágok tánca), amiből már sejthetitek, hogy egy isteni virágos illatkompozíció bújik a név mögött, az uniszex illat pedig a Rabarbaro, ami a rebarbara illata köré épül - na de nézzük meg egy kicsit részletesebben, hogy milyenek az új illatok!

Danza di Fiori


Az illat

Rózsa, viola, bazsarózsa, kamélia, írisz, pipacs és cseresznyevirág közös tánca finom és érzéki illatot árasztva. Virágos, púderes női illat Ennek a parfümnek az időtlen eleganciája, tökéletesen kiegyensúlyozottan virágos és bársonyos jegyekkel egy olyan pompás kertet tár fel elénk, ahol megfeledkezhetsz magadról. Utazás az érzékek útján, mely pontosan le lett írva Walt Whitman költő időtlen versében: „Adj nekem egy napfelkeltekor gyönyörű virágoktól illatozó kertet, ahol zavartalanul sétálhatok.” 

Illatjegyek: rózsabors, kamélia, írisz, őszibarack, rózsa, fehér pézsma



A Danza di Fiori Beauty Bag-ben egy teljes kiszerelésű és két utazó méretű terméket találtok: egy 50 ml-es parfümöt, egy 100 ml-es tusfürdőt és egy szintén 100 ml-es testápolót - mindez egy virágos szütyőben érkezik, ami szuperül használható akár utazások során neszeszerként, vagy sminktermékek tárolására.


A parfüm túlzás nélkül a legnagyobb kedvencem lett az eddig próbált L'erbolario illatok közül, imádok mindent amiben megjelenik a rózsa és ebben rajtam egyértelműen ez dominál a rózsaborssal megbolondítva, később pedig előjön az illat erőteljes púderessége, amitől csak még elegánsabb lesz az illat. A virágos illatokat inkább a tavasz-nyári időszakra szokták ajánlani, de ezt ebben a hideg időben is bátran magunkra fújhatjuk, mert ez nem a könnyed virágos illatok közé tartozik, van benne valami, amitől titokzatos, dögös ez az illatkompozíció! A tartóssága természetesen kiemelkedő, hiszen parfümről van szó, így reggeltől estig érezhető a bőrön. A testápolóban kevésbé jelennek meg a virágos jegyek, én a rózsaborsot érzem benne dominánsnak, ami egy púderes alapillattal társul - ebben a hűvös időben nagyon kellemes, a borsos, kicsit pikáns illat még a légutakat is kitisztítja... :) A tusológélnek van a legvisszafogottabb illata, itt a púderes alapillat a legerősebb, így tökéletesen előkészíti a terepet az utána használandó testápolónak és parfümnek. Muszáj megemlítenem, hogy a tusfürdő csak nagyon gyengéd habzóanyagokat tartalmaz (semmilyen szulfát nem került bele!), így érzékeny bőrűek is bátran használhatják - én ennek mindig külön örülök, mert a legtöbb márka tusfürdőit sajnos a szulfátok miatt nem tudom használni.


A Trio Beauty Bag-en kívül az illat elérhető egy Duo Beauty Bag-ben is amiben egy teljes kiszerelésű testvaj és tusfürdő található, illetve külön megvásárolható a parfüm (10, 50 és 100 ml-es kiszerelésben), a szappan, a tusfürdő és a testvaj. Egy kis kiszereléseket tartalmazó utazószett is elérhető 30 ml-es parfümmel, 50 ml-es testápolóval és tusfürdővel, és a végére hagytam a személyes kedvencemet, a kéz-és ajakápolószettet amiben egy kézkrém és egy szájfény kapott helyet. Hamarosan pedig plusz két taggal bővül a termékcsalád: egy testre és hajra egyaránt használható ápoló olajjal, illetve egy otthon és szövetillatosító spray-vel.
Danza di Fiori Beauty Bag-ek

Rebarbaro



Széles, ragyogó zöld levelek, bíborszínű, húsos levélnyéllel: amikor sétálunk egy zöldséges kertben, könnyű meglelni a rebarbara növényt, mely Ázsiában őshonos de megtaláljuk egészen a mérsékelt éghajlatú európai régiókig. Régóta ismert növény, különösen gyógyító és étkezési felhasználása miatt, bőrre gyakorolt hatását pedig most megismerhet majd! Friss és pikáns illata van, nőknek és férfiaknak egyaránt ideális. Széles választékban készültek a termékek a test szépségéért, köszönhetően a rizóma párlatnak és kivonatnak.


Illatjegyek:Citrom, rebarbara, sáfrány, fekete tea, pézsma


Mindig kíváncsian várom az uniszex illatokat, szerintem nagyon nehéz lehet egy olyan illatot alkotni, amely mindkét nem képviselőin ugyanannyira jól működik. A L'erbolario-tól korábban már próbáltam az Indigo-t, amit nagyon szerettem, úgyhogy kíváncsian próbáltam ki a Rabarbaro-t is. Első kifújáskor egy nagyon friss, üde citrusos illat fogad a rebarbara illatával kombinálva, amiben szinte azonnal megjelenik a tonkabab és vanília édessége. A citrusos és édes illatjegyek kettőssége miatt abszolút jól működik rajtam, anyukám pedig - aki a friss illatok kedvelője - egyenesen beleszeretett, úgyhogy azt hiszem megvan, hogy mivel fogom meglepni az ünnepek alatt! :) A zöld üveg óarany kupakkal nagyon elegáns lett, elég nőies ahhoz, hogy egy női öltözködőasztalon is csodásan mutasson, de a férfiak fürdőszobapolcán is abszolút megállja a helyét. A testápolókrémben kevésbé dominánsak a citrusos jegyek, a rebarbara és a fűszeres jegyek - sáfrány, kardamom - uralják a krém illatvilágát, emiatt nekem egy picit a férfiasabb az illata, mint a parfümé. A krém egyébként közepesen sűrű állagú, pikk-pakk beszívódik és nem hagy maga után kellemetlen zsíros érzetet, csak pihe-puha bőrt. A tusolózselénél visszatérnek a friss, citrusos jegyek: én a keserű narancsot és az édes vaníliát érzem a leghangsúlyosabbnak. Természetesen  ez is szulfátmentes, bőrkímélő összetevőlistával rendelkezik, úgyhogy a legérzékenyebb bőrűek is bátran használhatják.
Rabarbaro Beauty Bag-ek

Egy kis plusz info:
itthon is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az állatkísérletmentes termékek, a L'erbolario pedig soha nem tesztelte állatokon a termékeit, ráadásul semmilyen állati eredetű összetevő sincs bennük, így a termékek 100%-osan vegánok.

Ha kedvet kaptatok valamelyik illat kipróbálásához, vagy ajándékot kerestek szeretteiteknek, akkor mindenképpen nézzetek körül a L'erbolario magyar webáruházában  vagy viszonteladóiknál, mert igazán kifinomult, minőségi és különleges ajándékötleteket találtok náluk!





0 megjegyzés:

Post a Comment