Teszt - H&M Lip Tint

A Vörösmarty téri H and M-ben annyira jó sminkcuccok vannak mostanában, hogy néhány terméket nem tudtam otthagyni. Köztük volt ez a 2 lip tint is, ami külsőre és belsőre is az OCC híres Lip Tar-jaira hajaz. Nekem még nem volt szerencsém az OCC termékeihez, de régóta kívánságlistás darabok, úgyhogy nagy reményekkel vittem a pénztárhoz a H and M-es termékeket. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mennyire váltak be, olvassatok tovább!

Én 2 színt választottam, egy neonrózsaszínt és egy nagyon élénk pirosas-rózsaszínt. Ez utóbbi lett a kedvencem, de csak azért mert a rózsaszín 95%-ban hasonlít a Candy Yum Yum-ra, így aki arra nem szívesen adna ki 5800 Ft.-ot, ez egy jó alternatíva lehet. Ahogy melegedni kezd az idő és előkerülnek a színesebb ruhák,sminkek biztos, hogy sokat fogom őket használni, mert nagyon nagyon tetszik a textúra. A pigmentáltsága kimagalsó, egy kisebb borsószemnyi mennyiség elég az ajkakra. A finishe szaténos, nem teljesen matt de nem is krémes. A tartósságával nem volt bajom, egy vacsorát is egész szépen kibírt. Illata nincs. Kontúrceruzát nem használok mellé, de ajakecset mindenképpen szükséges a precíz felvitelhez.




Hot Pink
Raspberry Red

Összesen egyébként 4 szín létezik, ezen a kettőn kívül egy világosabb rágógumi rózsaszín és egy piros. Az áruk 1290 Ft./db. Nekem egy új kedvenccé léptek elő, és nagyon remélem, hogy a jövőben több színnel is előrukkolnak, mert szívesen bővíteném a gyűjteményem velük.


Ti találkoztatok már ezzel a termékkel? Vagy esetleg az OCC Lip Tar-okkal?


19 megjegyzés:

  1. Mindkettő csodás! *.* Nagyon jól állnak neked ezek a színek. :)

    Sajnos Győrben már szinte semmilyen kozmetikai termék nincs a H&M-ben. De hamarosan megyek BP-re, akkor majd lerabolom a készletüket. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! :)) A Vörösmarty téren hatalmas választék van beauty dolgokból, ha Pesten jársz azt javaslom!:)

      Delete
  2. Azta! Ezek gyönyörűek és az áruk is totál rendben van, az mondjuk nincs, hogy a hozzám legközelebbi H&M-ben meg alig vannak sminktermékek, brühü, de látom ez a probléma többünket is érint :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neked is a Vörösmarty teret javaslom, hatalmas választék van beauty dolgokból!:)

      Delete
  3. Nagyon szépek! Lehet nyárra beszerzem a pink-et! :))

    ReplyDelete
  4. Mindkettő nagyon cuki! :) Sajnos itt Szegeden nagyon kevés sminktermék szokott lenni az üzletekben :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sajnálom.:( Ha esetleg egyszer Bp-en jársz...:))

      Delete
  5. nagyon szépek :) nekem a 'Raspberry red' jobban tetszik :)
    beusmink.blogspot.hu

    ReplyDelete
  6. Hű, a mindenit, micsoda színek! Mindkettő nagyon jól áll neked! :)

    ReplyDelete
  7. Imádom, főleg a Raspberry Red-et <3

    ReplyDelete