Eisenberg | Egy csipetnyi luxus

A mai bejegyzésben két, igazi luxuskategóriás arcápolót mutatok meg nektek. Még nem volt szerencsém hasonló terméket kipróbálni, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam miben térnek el egy-egy könnyebben elérhető, középkategóriás arcápolótól. Az már rögtön látszott, hogy a krémek csomagolásának kialakítására sokkal több figyelmet fordítottak, gyönyörű letisztult dobozban érkeznek a krémek, amit csak fokoznak az ízléses arany részletek és az arckrémhez mellékelt adagolókanál, ami higiéniás célt szolgál.

Eisenberg Excellence szemkörnyékápoló krém-gél a ráncok, duzzanatok és sötét karikák ellen 

  • eltávolítja a szem alatti duzzanatokat és sötét karikákat
  • felfrissíti és finomítja a szemkörnyéket 
  • fiatalos megjelenést kölcsönöz a szemkörnyéknek 
  • kisimítja a vonalakat és finom ráncokat


Bevallom, nem használok rendszeresen szemkörnyékápolót, pedig 27 évesen már ideje lenne nagyobb hangsúlyt fektetnem a ráncok megelőzésére. Elég érzékeny a szemem, úgyhogy nagyon örültem, hogy az Excellence szemkörnyékápolóban nincs alkohol, illatanyag vagy parabén, így nem irritálja a szemkörnyéki érzékeny bőrt se. Egy szemkörnyékápolónál szerintem az összetevők a fontosak, ebből látszik, hogy hosszútávon mennyire segít a bőr fiatalon tartásában. Az összetevőlista elején különböző hidratáló- és vízmegkötő anyagok állnak, amik azonnal feltöltik a bőrt és ezáltal fiatalabbnak látszik, illetve koffein is van benne, ami segít a reggeli duzzanatok eltüntetésében. Ezenkívül több vitamin, antioxidáns és peptid is található az INCI-ben, amik bizonyítottan segítenek a bőr fiatalságának megőrzésében, úgyhogy ennél jobb összetevőlistát nem nagyon tudok elképzelni. Maga a krém pumpás kiszerelésben érkezik, ami azért fontos, mert így nem éri fény vagy levegő a krémet, nem károsodnak az érzékeny összetevők sem. A krém állaga könnyed, hamar beszívódik és nem hagy zsíros érzetet maga után, nappalra, smink alá is el tudom képzelni, én mégis valahogy esténként szeretem feltenni és hagyni, hogy alvás közben fejtse ki a hatását.



A másik termék, amit kipróbáltam az Eisenberg-től az egy nyugtató éjszakai hidratálókrém, a Classique Anti-Stress. Folyamatosan keresem az olyan krémeket, amik kellőképpen feltöltik és hidratálják a száraz bőrömet, de mégsem lesz tőlük túl zsíros a bőröm vagy okoznak pattanásokat, miteszereket. Azt hiszem, hogy ez a krém tökéletesen elvégzi ezt a feladatot, pár perc alatt beszívódik és nem marad zsíros utána a bőr. Pár hetes használat után sem okozott semmiféle irritációt vagy pattanást, továbbra is szuperül működik, még ebben a hideg, szeles időben is elég a hidratáló hatása. A szemkörnyékápolóhoz hasonlóan ez is tele van szuper hidratáló- és öregedésgátló összetevőkkel, több gyulladáscsökkentő összetevő is került bele, amik reggelre szépen megnyugtatják a bőrt.


Nekem mindkét Eisenberg termék szuperül bevált, biztos, hogy ezentúl inkább kicsit többet költök arcápolókra, mert itt igazán látszik, hogy nem csak a nevet és csomagolást fizetjük meg, hanem az első osztályú összetevőket.




0 megjegyzés:

Post a Comment