Holiday Haul


Sokat gondolkoztam, hogy megírjam-e ezt a bejegyzést, mert főleg itthon nem kapható dolgok lesznek benne. De aztán végül csak megszületett a poszt, mert én is imádom másoknál az ilyen bejegyzéseket, akár magyar, akár külföldi blogról legyen szó. Múlt héten biztos észrevettétek a posztok hiányát, ez azért volt mert elutaztam a barátomhoz külföldre. Ezeket a dolgokat ott vettem vagy pedig tőle kaptam a szülinapomra, ami nemrég volt. Remélem nektek is tetszeni fognak, én egytől egyig imádom őket!


A Guerlain Meteorites gyöngyök és az Yves Saint Laurent Rouge Volupte rúzsok igazi kultikus darabok és szerintem minden lány álma egy-egy ilyen darabot a gyűjteményében tudni. Eddig az enyémből hiányoztak és már nagyon rég szerettem volna őket kipróbálni, most pedig végre az enyémek lehettek. Van, hogy percekig csak nézegetem őket sminkelés közben, annyira gyönyörűek!



Ezt a tükröt már eBay-en kinéztem arany színben, annyira giccses, hogy már szép. Viszont ott 4 ezer ft. körül lett volna szállítással, itt pedig 600 (!) Ft.-ért találtam rá. A mérete kisebb, mint a képek alapján gondoltam, úgyhogy inkább dísz lesz, mint használati tárgy.


A L'oreal True Match alapozóról annyi helyen annyi jót hallottam, hogy már biztos rég kipróbáltam volna, ha kapható itthon elég világos színben. A Duty Free-ben viszont megtaláltam a legvilágosabb árnyalatot, úgyhogy jött is velem haza, eddig elég jónak tűnik. A Revlon rúzsceruzái közül pedig még 2 került a birtokomba, egy gyönyörűséges nude rózsaszín és egy sötét bogyószín. Ugyanazt tudom róluk elmondani, mint az előző háromról, szuperek!





Két magas derekú ceruzaszoknya is velem jött, az egyik krémszínű a másik pedig kék (türkizesebb mint a képen). Itthon nem szeretem, hogy csak mini- vagy maxiszoknyákat lehet kapni, (amik jól is néznek ki), úgyhogy ezeknek nagyon megörültem. Az öv pedig mind a kettőhöz jól fog mutatni.


Ezt a fehér steppelt felsőt azért választottam, mert bár a fazonja olyan, mint egy pólóé, azért nem ennyire egyszerű. A 2 szoknyával is nagyon jól mutat, de egy egyszerű farmerrel és balettcipővel egy hétköznapi viseletet is fel tud dobni. Volt még púderrózsaszín és menta színben is, de szerintem a fehér a legklasszikusabb, legjobban kihasználható.




Ebbe a cicás kalapba azonnal beleszerettem, azóta eBay-en is belefutottam, ahol több színben is kapható. (Link.)


Itthon egész télen nem találtam olyan sapkát, ami tetszett is és jól is állt, ezt viszont 600 Ft.-ért nem tudtam otthagyni. Remélem idén már nem lesz rá szükség, de jövőre biztos egész télen ezt fogom hordani.


Végül 2 telefontokot is találtam az akciósok között, mindkettő kb. 600 Ft-ba került, ennyiért még az eBay-en se nagyon szoktam jókat találni. A rúzsosat szerintem nem kell magyarázni, egy Wonder Woman-es tokra pedig régóta vágytam már. (Hasonlók itt és itt.)


Ez pedig a kakukktojás, megérkezett az eBay-ről rendeltem Holika Holika Moisture Petit BB krém is, rekord idő alatt ért ide. Drágább termékekhez is max. 1-2 mintát szoktak küldeni, úgyhogy meg is lepődtem ezen a hármon, és az Etude House Moistfull krémet régóta ki szeretném próbálni, úgyhogy beletaláltak. (Link.)

Melyik a kedvencetek? Szeretnétek valamiről részletes tesztet több képpel?:)



13 megjegyzés:

  1. Hasonló YSL rúzsom van nekem is. Nálam is pont úgy van, mint nálad: hosszú percekig tudok gyönyörködni benne, akárcsak a Too Faced palettámban :) A Revlon rúzsceruzákra kíváncsi lennék, jól néznek ki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akkor nem csak én vagyok ilyen!:D A Revlon-ból van 3 másik színem már, azokról itt olvashatod a tesztet: http://glamoureverything.blogspot.hu/2014/03/holiday-haul.html

      Delete
  2. De jó :) majd mond el hogy szuperál a BB :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mindenképpen lesz róla teszt, de lehet csak pár hónap múlva, most picit sötét a bőrömhöz az első próba után.:(

      Delete
  3. Ezek a telefontokok nagyon szuperek, ilyen wonder woman-eset énis szeretnék! Várom majd a tesztetek! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eBay-en nagyon sok féle van! Érkeznek majd szép sorban.:)

      Delete
  4. YSL rúzs *.* nagyon szeretnék egyet :) de a többi szerzemény is tetszik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Valamilyen különleges alkalomra jó ajándék lehet.:)

      Delete
  5. Úristen!! a cicás kalap mennyire édes!!!!

    ReplyDelete
  6. Mind nagyon jó, és az a cicás kalap nagyon cuki:) Ha van kedved játszani egy vadi új Romwe kardigánért akkor ezen a linken nálam megteheted:)) -> http://ruhamania.blogspot.hu/2014/03/giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Azok a rúzsok, te jó ég *.* Nagyon kellene nekem is :P

    ReplyDelete