Life on Sundays II.


Ma reggel olyan szép idő volt, hogy a teraszon napozva reggeliztem és kicsit le is sültem. A bögrét már láthattátok a legutóbbi Life on Sundays bejegyzésben, a tálca is akkori szerzemény. Nagyon tetszik ez a vintage cukrászdás design, és nem mellesleg nagyon praktikus is a két fogóval a szélén. 


Ha követtek Instagram-mon vagy Facebook-on, akkor már láthattatok képeket a tegnapi L'oreal Blogger Day-ről. Hamarosan érkezik részletes beszámoló is, addig is íme néhány kép az esemény gasztronómiai oldaláról. Isteniek voltak ezek a koktélok!





Szintén mutattam már Instagram-mon a Naked 3 palettát, ami néhány hete érkezett. Azóta nem is nagyon használok mást, imádom! Teszt nem lesz róla, mert kismillió blogon írtak már róla, de sminkes bejegyzésben vagy a kedvencek között biztos, hogy találkoztok majd még vele.


Ezt a két olívaolajas szappant szüleim hozták Törökországból, egy kis kiszerelésű argánolajjal együtt, szerintem nagyon jópofák és nincs is szívem elhasználni őket, inkább maradnak a fürdőszoba díszei. 


Rózsalekvár, szintén Törökországból. Nagyon furcsa egy rózsa illatú valamit enni, nem is tudom, hogy ízlik-e. Az illata mindenesetre mennyei!


Egyik este kísérleteztem a halszálkafonással egy YouTube tutorial alapján. Nem lett a legjobb elsőre, túl nagy tincseket formáztam, de már azon is meglepődtem, hogy egyáltalán sikerült. Mindenképpen gyakorolni fogom, mert nagyon tetszik, bár ha hosszabb lenne a hajam még jobb lenne. 



Ti csináltatok valami érdekeset a héten? Hogy telt a hétvége?


8 megjegyzés:

  1. Nagyon hangulatos képeket készítettél, és szerintem a fonat is szép lett, csak tényleg kicsit vékonyabb tincsekkel kell dolgozni. Munkásabb, meg tovább tart, de megéri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm!:) Igen-igen, legközelebb vékonyabbakkal próbálkozom, ha lesz sok időm na meg türelmem:D

      Delete
  2. Naked 3 *.* De cukik a török szerzemények, amúgy nekem se volt szívem elhasználni a görög szappanomat, olyan jól mutat, szívesebben használom díszként :D a rózsalekvár biztos fura lehet, szívesen megszagolgatnám/kóstolnám :) A fonatnak meg a minél kisebb tincsek a titkai, nekem is hosszú hajam van, hát, mikor hátulra csináltam ilyen fonást, a végére majd' leszakadtak a karjaim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Még én se mertem megkóstolni a lekvárt:D Igen-igen, már tudom, legközelebb kisebb tincsekkel fogom csinálni! De te hogy tudod magadnak hátul befonni?:O

      Delete
  3. Hú ez a rózsalekvár nagyon furin hangzik :D kicsit bizarr :D

    ReplyDelete
  4. Rózsalekvár!? Mihez kell azt enni?? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem bármihez, amihez gyümölcslekvárt ennél.:)

      Delete