NOTD - Blue Sky


Nemrég próbáltam ki az NYC lakkajait, és nagyon pozitívan csalódtam bennük! Még az én körmeimen is kibírtak 3-4 napot (géllakk alap nélkül), amire már évek óta nem volt példa. 2 kékes színt próbáltam az Expert Last családból, és mindkettő gyorsan száradt, 2 rétegben jól fedett és tartós volt. Aztán amikor a Rossmann-ban jártam gondoltam feltankolok tavaszi színekből de csalódottan láttam, hogy csak Quickdry formulából vannak ilyenek. Szóval csak ezt a Blue Sky fantázianevű mentaszínt hoztam el, de ha ez is olyan szuper lesz, mint az Expert Last lakkok, akkor egy liláskék pasztell és egy korallszín is hazajön velem.







Nektek hogy tetszik? Van tapasztalatotok a NYC lakkokkal?


14 megjegyzés:

  1. Hű de szuper színe van, eddig erre a lakkra fel se figyeltem a drogériák polcain! :)

    ReplyDelete
  2. csodaszép árnyalat, imádom ezt a színt. kiváncsi leszek a véleményedre a tartósságot illetően, mert hasonlóan kevés ideig szokták bírni a lakkok az én körmeimen is :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Már 3. napja bírja egy kisebb lepattogzással, pedig hajat is mostam vele! Szuper lakk!:)

      Delete
  3. Ugyanez a színem van meg nekem is, gyönyörű árnyalat. Amúgy nekem 1 réteg fedőlakk után átment egy kicsit mentazöld árnyalatba. Nekem 4 napig szépen bírta, én is nagyon pozitívan csalódtam benne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem is már 3. napja bírja, pedig hajat is mostam vele!:)

      Delete
  4. Gyönyörű árnyalat és a nagyon szeretném ezt a lakkot, de első használatkor olyan történt, hogy mosnám le 3 nap után, és megfogta a körmömet a lakk, de nagyon durván egy hétig csak súroltam a lakkot a körmömről, és alap lakkot is használtam, de ez csak egyszer fordult elő az első használatnál. Azóta próbáltam és nem fogta be alatta a körmöm a lakk. Lehet siettem és nem vártam meg míg alatta az alap lakk rendesen megszáradjon és ezért volt csak. De ettől függetlenül imádom ez a lakkot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akkor biztos az alaplakk volt a hibás! Én is jártam már így egy kék NYC lakkal, igaz nem a körmeit fogta be, hanem az ujjaimat lemosáskor. :)

      Delete
  5. Hát eddig ez a szín nekem sem tűnt fel a polcokon, pedig jó ideje kutatok utána, de legkésőbb glamour napokon tuti beszerzem, ha megtalálom. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. NYC-ra is van kupon? Vagy a Rossmann-ossal? :)

      Delete
  6. Megvan ez az árnyalat, de én nagyon haragszom rá, mert az üvegben olyan mentának tűnik, de felkenve sokkal élénkebb. :D Egyébként szép szín. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ez furcsa, nekem pont olyan színű mint az üvegben!:O

      Delete