Neogence fátyolmaszkok



A fátyolmaszkok szerintem még csak most kezdenek hazánkban is egyre népszerűbbé válni, pedig a távol-keleti arcápolásban már nagyon régóta kulcsszerepet játszanak - ha belegondolunk nem is csoda, hiszen milyen más arcápolási termékkel tudjuk a hatóanyagokat ilyen nagy dózisban (egy maszk általában 30 ml) a bőrünkbe juttatni? A mai bejegyzésben a Neogence 3 fátyolmaszkjáról olvashattok, amik az én száraz, vízhiányos bőrömre tökéletesek. Mindhárom maszk alkohol- és illatanyag mentes - ezek számomra nagyon fontos tulajdonságok, alkoholos termékeket évek óta tudatosan kerülöm, az illatanyagot pedig mostanában próbálom kiiktatni az arcápolási rutinomból.


C-vitaminos revitalizáló folthalványító fátyolmaszk 



Bőrvilágosító arcmaszk C-vitaminnal. Az archoz tökéletesen illeszkedő, hatóanyaggal átitatott maszk hatásosan juttatja be az esszenciát a bőrbe. A maszk egyedi rostszerkezete segíti az aktív hatóanyagok mélyebb rétegekbe jutását. Bőrvilágosító formulája gátolja a melanin termelést, kiegyenlíti a bőrtónust és ragyogóvá varázsolja a bőrt. Hatékony májfoltok, szeplők, szem alatti karikák kezelésében. Eredményesen nyugtatja a bőrt és eltűnteti a bőrpírt, így használható kozmetikai arctisztítás után is. 

Főbb hatóanyagok: 
3-O-etil aszkorbinsav (C-vitamin származék kiváló és hosszan tartó bőrvilágosító hatással. Csökkenti a bőr gyulladásos folyamatait, gyorsítja a kollagén szintézist, antioxidáns hatású.) 
Ellagsav (Gyulladásgátló összetevő, mely segíti az aszkorbinsav felszívódását.) 
Kamilla kivonat (Gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató hatású.)  

Parabénmentes. Szójamentes. Illatanyagmentes.

Ezt a maszkot próbáltam ki legelőször a csapatból, volt néhány pattanás utáni folt az arcomon, amikre ráfért a világosítás. Kb. 20 percig hagytam fent, ezidő alatt a folyadék nagy részét beitta a bőröm, ami pedig a tasakban maradt azt utólag bemasszíroztam. Egy használattól természetesen nem szabad azt várni, hogy rögtön megszüntet minden foltot, de látványosan nyugtatja a bőrt, a pirosas részek halványulnak és feltölti a bőrt. Ugyan a leírásban nincs kiemelve a hidratáló hatása, de ez is szuper száraz bőrre, többek között a butylene glycol, a hialuronsav és glicerin segít a nedvesség bőrbe zárásában.



Mélyhidratáló fátyolmaszk, mely pótolja a bőr nedvességtartalmát, táplálja az extra száraz bőrt. 

Kiemelt hatóanyagai: 
Pseudoalteromonas Ferment Extract (Különleges peptid, amely segít megkötni a vizet a bőrben, ezáltal javít a hidratáltságán. Emellett sebgyógyító és serkenti a kollagén és elasztin termelést.) 
Sodium Hyaluronate (A hialuronsav só formája. Vizet juttat a bőrbe, a bőr feltöltődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi.) 

Használata: Tonizálást követően távolítsa el a maszkot a tasakból. Simítsa a fátyolmaszkot az arcára, majd pihenjen 15 - 20 percen keresztül. Ezt követően távolítsa el a maszkot és masszíozza be a maradék esszenciát a bőrbe. Lemosni nem szükséges. 

 Parabénmentes. Szójamentes.

Egy mélyhidratáló maszkról van szó, amit én egyik este, lefekvés előtt próbáltam ki - bíztam benne, hogy másnap reggel is érezhető lesz a hatása. Ez szerencsére így is lett, puha, hidratált bőrrel ébredtem (pedig nem használtam mást az arcomra a maszkon kívül). A bőrt szinte kisimítja, nálam egy fokkal még jobban hidratált mint a C-vitaminos verzió. Simán el tudom képzelni, hogy 1-1 fontos alkalom előtt felteszem ezt a maszkot, hogy egy kicsit ezzel is relaxáljak és persze a bőrömnek is adjak egy kis pluszt. Ez lett a kedvencem a három maszk közül!

N7 Szelfi maszk


Hidratálja és ragyogóvá teszi a bőrt. Összetevőinek köszönhetően egészségtől sugárzóvá válik az arcbőr és védi a további káros behatásoktól. 

Kiemelt hatóanyagai: 
Rizskorpa kivonat (Egyszerre hatásos bőrkondicionáló és bőrvédő hatású összetevő.) 
Tengeri moszat kivonat (Kiváló antioxidáns, bőrnyugatató hatású.) 
Sodium Hyaluronate (A hialuronsav só formája. Képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi.) 

Használata: Tonizálást követően távolítsa el a maszkot a tasakból. Simítsa a fátyolmaszkot az arcára, majd hagyja hatni 15 - 20 percen keresztül. Ezt követően távolítsa el a maszkot és masszírozza be a maradék esszenciát a bőrbe. Lemosni nem szükséges. 

Parabénmentes. Szójamentes.

A három maszk közül ez volt a legkönnyedebb, legvizesebb állagú, csak úgy szippantotta magába a bőröm az anyagot. Mivfel selfie-maszkról van szó, így ez csak előny, hiszen nem kell sokat várnunk amíg teljesen beszívódik, pár perc után már sminkelhetünk is rá. Nagyon puha bőrt hagy maga után, amire jól lehet sminkelni, nem kukacosodik fel rajta az alapozó vagy ilyesmi. :) Nekem önmagában egy picit kevés volt a hidratálóereje, így én kiegészítettem egy kis Strobe Creammel, de az nagyon tetszett benne, hogy rögtön egységesebbnek látszott a bőröm és mintha a pórusokat is összehúzta volna.


Összesen egyébként 4 féle N7 maszk létezik különböző bőrproblémákra, itt találjátok őket a Szépségcenter webáruházban, a Neogence többi termékét pedig itt tudjátok megnézni.
,

0 megjegyzés:

Post a Comment