Fall Faves

Smink kedvencek


Szóljatok, ha már unjátok a Colourpop termékeket a blogon, de én nem tudok leállni velük, egyszerűen imádom ezt a márkát. A Fall Edit őszi kollekciójuk 3 szín köré épült (burgundy, dusty rose, terracotta), a Muse szemhéjpúder a dusty rose kiadás része és egy hihetetlenül fényes gyönyörű mályvás rózsaszín, Rajtam egyébként már-már bordóba hajlik. A pigmentáltság most is lenyűgöző, nem tudom, hogy tudnak ennyi pigmentet sűríteni bele, de működik az a lényeg. Most egyébként év végéig $10 az international shipping, úgyhogy megéri rendelni tőlük, pláne a kedvezménykódokkal. 

A Chanel Illusion d'Ombre krémes szemfestékeket már évek óta szerettem volna kipróbálni, de az áruk mindig elriasztott - egészen eddig, most ugyanis beruháztam a Ébloui nevű árnyalatra. Egy gyönyörű barnás bordó színről van szó, ami abszolút viselhető anélkül, hogy betegnek néznénk ki (a pirosas árnyalatoknál ez sokszor előfordul), akár nappalra, akár estére. A csomagolás abszolút igényes, járt hozzá egy kis ecset is és a festék nehéz üvegtégelyben kapott helyet. A formula közepesen tartós, azért ennyi pénzért elvártam volna, hogy egész nap tartson, de olajos szemhéjon ez sajnos nem valósul meg. Nem hiszem, hogy több árnyalatot be fogok szerezni, szerencsére ez az egy is csillapította a vágyamat a termék iránt.


A W7 Hollywood Bronze Glow palettája a híres Charlotte Tilbury Hollywood Glow másolata, legalábbis ami a kialakításukat illeti, a színek már nem egyeznek 100%-osan. A bronzosítópúder nem matt, úgyhogy ennek még keresem a felhasználási módját, hiszen kontúrozni nem lehet vele, én pedig más célra nem nagyon szoktam bronzosítót használni. A highlighterrel viszont csodaszép visszafogott de építhető ragyogást lehet elérni, ízlés szerint. A szín egy világos arany árnyalat, szerencsére csillámok nélkül. Felvinni is egy álom, tényleg, ennyi pénzért szuper termék. 


A Maybelline egyszerűen csak Brown névre keresztelt pirosítóját mintha csak pont erre az évszakra találták volna ki. Egy barnás téglaszínről van szó arany fénnyel, a Nars Orgasm sötétebb változata. Ez egyébként a második Face Studio pirosító, amit próbáltam és a másik is teljesen rendben volt formulaügyileg, úgyhogy ha drogériás pirosítót kerestek bátran tudom ajánlani ezeket: tartósak, jó az állaguk, csillámmentesek és könnyű velük dolgozni.


Ugye nem gondoltátok, hogy ajaktermékek nem lesznek a bejegyzésben? :) Természetesen most is hoztam kettőt, nehéz volt leredukálni a számukat, de nem akartam, hogy átvegyék a főszerepet - majd talán szánok egy külön bejegyzést a kedvenc őszi ajakkencéimnek, de addig is itt van közülük kettő.

A Wycon márkával Rómában ismerkedtem meg, a Kiko vagy Pupa boltokhoz hasonló kialakítású üzletekben kapható a több ezer termékből álló kínálatuk, hasonlóan kedvező árakon. Az akutális limitált kiadásból választottam ezt a Kiss'n'Ride folyékony matt rúzst, a Brick Chic árnyalatban. Nagyon különleges terrakotta árnyalat, picit barna, picit narancs, mint az őszi falevelek. Nem szárad szupergyorsan, úgyhogy van idő korrigálni és kell belőle 2 réteg a teljes fedéshez de a szín miatt megéri vele pepecselni. Vettem még pár terméket a márkától, amiket nemsokára egy külön bejegyzésben megmutatok.

A Colourpop Ultra Matte rúzsok nem tartoznak a kedvenceim közé, a Tulle árnyalatot sem szerettem eleinte, túl sötétnek és barnásnak láttam magamon. Idén újra felfedeztem és valahogy most már nagyon tetszik, vékony rétegben felvíve nem olyan sötét és az utóbbi esős napok hangulatához nagyon is illett. Sokan meg is dicsérték rajtam, úgyhogy lehet, mégsem áll olyan rosszul. :) A formula továbbra sem a legjobb, szárít és hajlamos peregni is, lehet, hogy majd cseppentek bele 1-2 csepp argánolajat, hátha úgy jobb lesz.

Színminták:



Utálok testápolózni. Erre az utóbbi hetekben jöttem rá, amikor addig halasztgattam, amíg szörnyen kiszáradt a bőröm és végül muszáj volt. Ennél jobb alkalmat keresve se találtam volna az Avon Nutraeffects Velvcet Soft Moisture krém kipróbálására, amit nagyon száraz bőrre ajánlanak. Egy sűrű, zsíros krémet vártam ahogy belenyúltam a tégelybe, ennek ellenére egy meglepően könnyed állagú valami fogadott. Mégis 1 használat után helyrehozta a bőrömet és szuper gyorsan beszívódott, ami hatalmas előny nálam, utálom ha sokáig ragacsos marad a bőröm. Az illata is nagyon kellemes, visszafogott, nem ütközik a parfümünkkel. Télen biztos, hogy sokszor fogom őt választani, ha SOS megoldás kell.

Random kedvencek


Nagyon rég óta kerestem már olyan fekete táskát, amibe belefér minden ami egy hosszú napra kell, emellett pedig nem olyan nehéz, hogy lehúzza a vállam. Persze az sem mindegy, hogy hogy néz ki, az olyan darabokat szeretem, amik mindenhez mennek de mégis van bennünk egy kis csavar - mint például ez a steppelt táska a Bonprix-től. Tényleg minden elfér benne (pénztárca, telefon, kulcsok, esernyő, neszeszer, füzet, üdítő stb.) és nagyon kényelmes viselet, szinte pillekönnyű. A láncos szíj, a steppelt anyag és a nem szokványos forma miatt nálam telitalálat. Ha ti is szétnéznétek az oldalon, akkor itt találjátok a Bonprix táskákat. 


Ó, igen, ősz és a teák. Alapvetően nem vagyok az a nagy teafogyasztó, vagyis inkább úgy mondanám, hogy melegen nem szeretem őket. Idén a chai teákra kattantam rá, de szigorúan hűtve iszom csak. Szerencsére a Frupka sült teákat is lehet hideg vízzel (szénsavas vagy szénsavmentes) fogyasztani, én is így szoktam. Mivel nem tartalmaznak igazi teát, csak gyümölcsöket, este is nyugodtan lehet fogyasztani, nem kell attól félni, hogy esetleg nehezebben megy majd az elalvás. Kb. 20 féle ízből lehet választani, én a málnát, aloe verát, körtét, szilvát,almát és a vanílilás epret választottam - ezek közül talán az aloe vera (málna is van benne, emiatt inkább olyan mint egy málnaszörp, az aloe vera csak halványan érződik a háttérben) és a gyömbér lett a kedvencem. Nekem az ajánlott 1,5-2 dl vízzel nagyon édesek voltak, inkább 2.5-3 dl-el öntöttem fel és így már pont jó frissítő hatásuk volt. :)



0 megjegyzés:

Post a Comment