L'erbolario Zöld tea & Fehér tea


Ma két újabb L'erbolario illatot mutatok be nektek - bár kint már igencsak őszies idő van, most mégis két nagyon friss illatól lesz szó. A fehér és zöld tea illatát szerintem az év minden napján bátran használhatjuk, igazi reggeli energiabombaként hatnak. Kezdjük a zöld teával, ami talán  egy kicsit elterjedtebb és ismertebb az illatok világában.


Parfüm zöld tea olajjal

"A Zöld tea friss, természetes illata, vitalizál, és feltölti  Önt energiával."



Nem egy bonyolult illatról van szó, tényleg csak a zöld tea aromája érződik rajta, viszont az nagyon intenzíven a kifújás pillanatától egészen a nap végéig. Már korábban is próbáltam zöld tea illatú parfümöt, viszont ez sokkal tartósabb, intenzívebb, úgyhogy ha egy igazán hosszantartó változatot szeretnétek ebből az illatcsaládból, akkor bátran ajánlom nektek ezt a parfümöt.


Testápoló zöld tea olajjal

"Tápanyagokban gazdag, könnyen elkenhető, selymes, puha testápoló krém. Élvezzük a Zöld tea egzotikus illatát, miközben bőrünket táplálja, hidratálja és tónusossá teszi a készítmény magas zöld tea olaj tartalma. Alkalmazás: Közvetlenül fürdés vagy zuhanyozás után vigyük fel a még nedves bőrre. Használjuk előtte a Zöld tea fürdő- és tusolózselét. Bőr semleges pH értékű. Hipoallergén. Érzékeny bőrön tesztelt."



A testápoló is ugyanazt az illatot kapta, mint a parfüm, együtt használva pedig szuperül kiegészítik egymást és az illatuk is még tovább megmarad. Egy viszonylag gazdag krémről van szó, ami akár az őszi-téli időszakra is elegendő hidratálóhatással rendelkezik, a zöld tea pedig jól ismert antioxidáns hatásáról, úgyhogy nem csak a bőrünk hidratálásáért tehetünk a krém használatával, de a korai bőröregedés ellen is. :)

A teljes Zöld tea illatcsaládot itt tudjátok megnézni.


Parfüm fehér tea illattal 

"A Fehér Tea gyengédsége, páratlan illata az intimitást és spiritualitást fejezi ki."

A Fehér tea illata nagyon hasonló a Zöld teáéhoz, egy picit talán púderesebb. Aki csak a zöld tea illatát ismeri - talán az jobban elterjedt -, annak ez is ismerős illat lesz, de érezni fogja, hogy van egy kis turpisság a dologban és mégsem ugyanaz a két illat.



Fehér tea testápolókrém 

"Tápanyagokban gazdag, könnyen elkenhető selymes-puha folyékony testápoló krém. Közvetlenül fürdés vagy zuhanyozás után vigyük fel a még nedves bőrre, és élvezzük a fehér tea pompás és ritka illatát, miközben bőrünket táplálja, hidratálja és tónusossá teszi a készítmény magas olíva-és avokadó olaj tartalma. Alkalmazás: Közvetlenül fürdés vagy zuhanyozás után vigyük fel a még nedves bőrre. Használjuk előtte a Fehér tea fürdő- és tusolózselét. Bőr semleges pH értékű. Hipoallergén. Érzékeny bőrön tesztelt."

A Fehér tea testápolókrémnek talán egy picit könnyedebb állaga van, mint a tégelyes testkrémeknek, aminek előnye a gyors felszívódás - akár reggel, öltözködés előtt is lehet használni, pár perc alatt teljesen beszívódik és nem marad ragacsos érzet utána. Azért is szeretem ezeket az illatos testápolókat, mert néha jól esik csak egy nagyon enyhe illatfelhőbe burkolózni és kihagyni a parfümöt a reggel készülődés során, de így mégis egész nap - csak közelről érezhető - finom illatunk lesz. A csomaglás mellett pedig nem tudok elmenni, ennél a két illatnál különösen odafigyeltek az apró részletekre is és nagyon jól átjön az egész keleti hangulat. :)

A teljese Fehér tea illatcsaládot itt tudjátok megnézni.




0 megjegyzés:

Post a Comment