L'oreal Skin Perfection BB Krém & Nappali Krém


Ma két L'oreal termékről hoztam nektek tesztet, mégpedig az új Skin Perfection termékcsalád BB krémjéről és nappali krémjéről. A BB krém világos bőrre való árnyalata nekem picit sötét volt, ezért az egyik barátom, Dávid tesztelte - lent az ő véleményét olvashatjátok róla, a nappali krémről pedig az enyémet.


Nappali krém

Hivatalos nevén Hidratáló bőrjavító arcápoló a tökéletes bőrért. Jó hosszú és hangzatos neve van a terméknek, de mit is takar ez pontosan? A leírás szerint selymes bőrt eredményez és kisimítja a pórusokat, ezenkívül tartósan javítja a bőr minőségét a PERLINE-P hatóanyagnak köszönthetően, amely 3 bőrtökéletesíő összetevő keveréke: egyszerre javít a bőr felszínén, tónusán és a pórusok méretét is csökkenti. 

Ahogy én használom: mivel ez egy szilikonos krém, így kíválóan működik sminkalapként. Sminkelés előtt szoktam felvinni egy kisebb mennyiséget az egész arcomra, majd várok pár percet, amíg teljesen beissza a bőröm. Rögtön nagyon puha és selymes tapintású lesz a bőröm, már alapozó nélkül is valahogy sokkal szebb, egységesebb a kinézete.

A nap folyamán végig matt marad tőle a bőröm, nem fényesedik ki, de nem is emeli ki a szárazabb részeket, szóval pont megfelelő a hidratáló hatása. Nekem nem okozott irritációt, és isteni, friss illata van. A hosszú távú hatásáról majd egy későbbi bejegyzésben fogok beszámolni, hiszen azt ígéri a krém, hogy néhány hónapos használat után kisebbíti a pórusokat és egységesíti a bőrt. Egyedül azt sajnálom, hogy nincs benne fényvédő, bár a BB krémben van, szóval aki együtt használja a kettőt annak már ez nem jelent gondot. (Én használok alá külön fényvédőkrémet.) 

A csomagolás mellett nem lehet elmenni szó nélkül, annyira szép lett ez a metál rózsaszín design, a fürdőszobapolcom igazi dísze lett. 

Összetevők
BB krém

Dávid: "Barátnőmtől Fruzsinától kaptam tesztelésre ezt a BB krémet, amit ezúton is szeretnék megköszönni. Neki túl sötét volt a színe, viszont az én NC20-as bőrömhöz a Fair árnyalat pont megfelelő. Az elmúlt évek alatt rengeteg BB-t teszteltem/használtam, de valahogy az európai illetve amerikai BB-k nem nyűgöztek le. 

A L’Oréal szerint ez egy 5 az 1-ben BB krém, 24 órás hidratálást, bőrtónus egységesítést, a prósuok eltüntetését és tökéletes "nude” hatást ígér, mindezt SPF 25-tel kiegészítve.
Kezdeném a BB textúrájával, nagyon könnyű, de egyáltalán nem folyékony, inkább a tökéletes középútnak nevezném, nagyon könnyű eldolgozni. A színe hasonlít a klasszikus ázsiai BB-k színéhez, inkább szürkés-bézs árnyalat, egy leheletnyi pink beütéssel, de meglepően jól illeszkedik bármilyen bőrtónushoz. Mivel a fedése enyhe így elmehetünk a világos bőrre való árnyalattal az NC/NW 30-ig, de onnan ne tovább, ha sötétebb a bőrünk inkább válasszuk a sötétebb árnyalatot. 

Mint előbb említettem a fedése enyhe, minimálisan építhető, a L’Oréal is ezt állítja, tökéletes „nude” hatást kelt. A bőrhibák elfedése helyett inkább a mostanság divatos blur hatást kelti, mintha egy Instagram filtert használnánk élőben. Nagyon szép egységes képet ad, egyáltalán nem maszkos vagy mű. Személy szerint nem hiszek a sminkek bőr kondicionáló hatásában, de legnagyobb meglepetésemre emellett a BB krém mellett nem volt szükségem hidratáló krémre, abszolút tartja, amit állít, ha nem is a 24 órán keresztül, de szépen hidratál. Plusz pont a SPF 25, ami fizikai fényvédő, így a legérzékenyebb bőrűek is nyugodtan használhatják. 

Normál-száraz, normál-kombinált bőrre tudnám ajánlani, ha nagyon száraz a bőröd, akkor szükséged lehet egy erősebb hidratáló kémre, ha zsíros, akkor pedig mindenképpen le kell púderezni, hogy egész nap tartós maradjon. Az én kombinált bőrömön a T-vonalban egy pici púderrel egész nap szép maradt.

Legutoljára a csomagolásról ejtenék pár szót. Gyönyörű pink tubusban érkezik, abszolút praktikus utazáshoz is, hiszen a kupak jól záródik, sehol nem szökik a krém."


Összetevők
Színminták: felül a nappali krém, alul a BB krém (Világos bőrre)

A termékcsaládban egyébként még egy szérum, szemkörnyékápoló, micellás víz és micellás szemfestéklemosó is helyett kapott, a többi terméket az Iparfümérián tudjátok megnézni. 

Ti próbáltátok már a Skin Perfection termékcsaládot?


0 megjegyzés:

Post a Comment