Etude House Fresh Cherry Tint


A mai bejegyzés főszereplője az Etude House Fresh Cherry Tint lip tint lesz. Az egyik régebbi koreai rendelésemhez kaptam belőle mintát és a kipróbálás után már raktam is a virtuális kosaramba eBay-en. Ha kíváncsiak vagytok, hogy hosszú távon is bevált-e, akkor olvassatok tovább!

Először a csomagolásról ejtenék néhány szót: nagyon édes kis csavaros tubusban érkezik, a szájfényeknél megszokott applikátorral. A tubus maga nem átlátszó, így nehéz megsaccolni, hogy még mennyi van a termékből. A lip tint különböző színekben kapható és mindegyik csomagolása tükrözi a benne fellelhető festék színét - plusz pont ezért.

A festék maga nagyon krémes, sokkal gazdagabb a lip tintektől megszokott vizes állagnál. A pigmentáltsága is kimagasló, a szájon először vizes fénye van, majd pár perc alatt mattra szárad. Száradás közben beleolvad az ajkakba és olyan mintha a saját szánk színe lenne, nem látszik egy plusz réteg az ajkakon.

A tartóssága kimagasló, megfogja az ajkakat így evés-ivás után is ottmarad a szín - a lip tintek lényege is ez. Az illata isteni cseresznény, elég intenzív, úgyhogy aki ezt nem szereti az inkább keressen más hasonló terméket. :) Ez az árnyalat egyébként a Cherry Red nevet kapta.

Ajánlom! :)

Élesben.

Ti próltatok már lip tint-et? Ha igen, melyiket?




0 megjegyzés:

Post a Comment