Teszt - the balm Mary-Lou Manizer


Nemrég új termékkel bővült a highlighter gyűjteményem, mégpedig a The Balm márka Mary-Lou Manizer darabjával. A the balm talán leghíresebb termékei a Mary-Lou Manizer highlighter és a Betty-Lou Manizer bronzer, akik tavaly egy újabb "barátnőt" kaptak maguk mellé: a rózsaarany Cindy-Lou Manizert. A 3 árnyalat közül hozzám egyértelműen Marika áll legközelebb a maga csodás arany fényével. Ezeknél a termékeknél a csomagolásra legalább akkora figyelmet fordítanak, mint magára a termékre, de ez szerencsére nem megy a minőség rovására. Lássuk magát a terméket!


A papírdobozból kivéve a terméket egy kör alakú kompakt fogad minket, amin a dobozról már ismerős minta található. A kompakt egyébként nagyon jól zár, táskába is bátran bedobható. A hátán megtaláljuk a (nagyon rövid) összetevőlistát és azt is, hogy 8.5. g terméket kapunk - ez elég nagy mennyiség, sokáig elég lesz, már csak azért is mert ebből aztán tényleg csak egy lehetletnyit kell használni. 

A púder nagyon-nagyon finomra, szinte bársonyosra van őrölve, emellett pedig hiperpigmentált - nagyon kell vigyázni, hogy ne essünk vele túlzásba. Állagából adódóan szerintem egy laza legyezőecsettel a legjobb felvinni, nekem így sikerült eltalálni a megfelelő mennyiséget. A termék egyébként nem tartalmaz illatanyagot, úgyhogy az erre érzékenyek is bátran használhatják.

Nekem nagyon bejött ez a termék, gyönyörű fényt ad az arcnak és egy nude sminket is nagyon fel tud dobni. Az összes highlighter-em közül ez a legfényesebb, legünnepibb darab egyébként, úgyhogy aki nem olyan merész, annak inkább csak esti sminkhez ajánlom, vagy esetleg a Mary-Lou Manizer visszafogottabb választás lehet, de mindenképpen ajánlom kipróblásra ezt a púdert, mert fantasztikus a minősége!

A The Balm márkától eddig csak egy termékem volt, a Nude'tude paletta, ami nem lett a legnagyobb kedvencem, de ez a highlighter annyira szuper, hogy újra felkeltette a márka többi terméke felé az érdeklődésemet.







Én az Iparfümériáról rendeltem, 5740 Ft.-ért.

Nektek hogy tetszik? Melyik a kedvenc highlighter-etek?


4 megjegyzés:

  1. Kívánságlistás darab. :) Élesben is megmutatod majd esetleg? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezeket nagyon nehéz fotózni, a képen elveszik a fényük, de lehet, hogy próbálkozom majd vele. :)

      Delete
  2. Szép darab kívül-belül :)

    ReplyDelete