Gyorstesztek - LUSH



Instagram-mon mutattam, hogy mikre csaptam le a Lush karácsony utáni leértékelésén és kértétek, hogy legyen róla poszt a blogon. Még csak másfél hete használom ezeket a termékeket, így inkább csak az első benyomásaimat osztom meg veletek. A termékek már nem sokáig lesznek kaphatóak, így akinek megtetszik valami, érdemes mielőbb beszerezni. :)

A 3 termék közül nem is tudom melyik a kedvencem, talán az ajakkencék iránti szenvedélyem miatt a Santa Baby ajakszínező. Én azt hittem, hogy ez inkább egy ajakápoló és a fő erőssége az ápolás lesz, de jobban pigmentált sok rúzsnál is! Nagyon könnyű vele dolgozni, nekem ujjal is sikerül teljesen precízen felvinni, de erre rásegíthetünk egy kontúrceruzával is. És ami a legjobb, hogy nem megy az ápoló tulajdonságok rovására a magas pigmentáltság, az ajkakat is puhává varázsolja.



Ha már az ajaktermékeknél tartunk, a Santa Baby ajakradírt még tavaly vettem, de most ő is akciós, így hátha segítek valakinek ha erről is írok pár szót. Isteni cola íze és illata van, és apró szemcsékkel radírozza az ajkakat. Én egy benedvesített fogkefére szoktam tenni belőle egy keveset és úgy dörzsölöm át vele az ajkaimat - ez főleg télen jön jól, amikor hajlamosabb kicserepesedni a szám. Az eredmény puha, kissé megduzzadt ajkak, amiken a rúzsok is jobban mutatnak. Hasonló hatást lehet egyébként elérni ha csak simán a fogkefét használjuk, de néha szükség van egy ilyen kis plusz kényeztetésre. :)


A Snow Fairy tusfürdő illata az egyik kedvencem, nagyon édes, vattacukor illatról van szó, de mégsem émelyítő. Egyébként volt belőle egy limitált kiadású parfüm is, de csak a webshop-ban lehetett kapni és látatlanban nem mertem megrendelni. Én tusfürdőt nem nagyon használok az ekcémám miatt, ezért is örültem nagyon amikor láttam, hogy egy masszázstömb is ugyanezt az illatot kapta az idei karácsonyi kollekcióban. A felső réteg itt rózsaszín, ami egy kicsit befogja a bőrt, de nem vészes. Érdemes inkább este használni, mert a különböző olajok miatt nem a leggyorsabban beszívódó termék, de nagyon jól hidratál. Én parfüm helyett is szoktam használni, egy-egy csíkot húzok a csuklómra és a nyakamra, így az illata szolidan egész nap elkísér.

Az utolsó termék amiről szó lesz a Yog Nog szappan, ami egy igazi, tömény mézeskalácsos, tojáslikőrös illat. Aminek külön örültem, hogy nem tartalmaz SLS-t, így teljesen bőrbarát. Nagyon krémes szappanról van szó, nem képez nagy habot. Az illata sokáig érződik a bőrömön használat után, de az egész fürdőszobát is betölti, néha kicsit sok is és volt már, hogy megfájdult tőle a fejem, így aki érzékeny az intenzív illatokra annak nem biztos, hogy a legjobb választás lesz.

Ti beszereztetek valamit a Lush karácsonyi termékei közül?


1 megjegyzés:

  1. Nem karácsonyi termékek ugyan de pont tegnapelőtt volt szerencsém bemenni egy lush üzletbe ami nálam kész csoda ugyanis nem budapesti vagyok. Én a bubblegum nevű ajakradírt vettem meg illetve a let the goodtimes roll nevű arctisztítót. :)

    ReplyDelete