LUSH Valentin napi finomságok




A mai bejegyzésben a Lush Valentin napi termékei közül mutatok meg hármat, a The Kiss ajakradírt és szájfényt, valamint a Love Locket fürdőgolyót. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor tartsatok velem!


A The Kiss ajakradírt kibontva szerintem mindekinek az az első gondolata, hogy ez egy igazán édes darab: valódi színes szórócukorkák díszitik a felületét és a rózsaszín masszában még szivecskéket is elrejtettek. Használat közben kiderül, hogy az illata és az íze is édes, sütiszerű. Egyébként a nagyobb cukorszemcséknek köszönhetően hatékonyan radíroz és utána egy kellemesen hidratáló, picit olajos réteg marad az ajkakon. Tartalmaz kókuszolajat, kakaóvajat és mandulaolajat is.


A szájfénynek is édeskés illata van, a színe pedig halvány rózsaszín ezüst csillámokkal. Nagyon természetes hatása van, épp hogy egy kis színt ad az ajkaknak, inkább a fénye szembetűnőbb. Az ápoló hatása nagyon jó, ami nem csoda, hiszen shea vajat, ricinusolajat és mandulaolajat is tartalmaz.


A Love Locket fürdőgolyóról élesben is hoztam képeket; a fürdővizet élénk rózsaszínné változtatja és a belsejéből ezüst csillámok és szív alakú konfettik szabadulnak ki. Ami érdekes, hogy használat előtt sokkal intenzívebb illata van, fürdés közben annyira már nem érezhető - bár lehet, hogy csak hozzászoktam. :) Szerencsére nincs benne SLS, így nem szárítja a bőrt.



Hogy tetszik a Lush Valentin napi kínálata? Beszereztek valamit?


2 megjegyzés:

  1. Jaj, nagyon aranyosak, a fürdőgolyót meg én is kipróbálnám! :)

    www.stylelounge.me

    ReplyDelete
  2. Nagyon romantikus cukiságok! Szerencsére most kibírom az elcsábulást, még van a karácsonyi adagból :)

    ReplyDelete