Teszt - Rowenta Brush Active Volume & Shine



A termék 




"A Rowenta Brush Activ Volume  & Shine hajformázó legnagyobb előnye, hogy egy lépésben lehet szárítani és formázni a frizurát. Ionizáló funkciója hidratálja a hajat, megszünteti a statikus elektromosságot, így a frizura lágy, könnyen kezelhető és csillogó lesz. Kerámia bevonata védi a hajat és biztosítja az optimális hőeloszlást. Rövid és hosszabb hajon is kiválóan formáz. Akiknek váll fölé érő, vagy annál is rövidebb frizurájuk van, azoknak érdemes egy kis hajhab használata után, kisebb tincsenként haladva dúsítani a hajukat. A hosszabb hajúaknak pedig némi előszárítás után elegáns és gyönyörű hullámokat fésül a hajába, amely tartós, és nem roncsolja a hajvégeket úgy, mint a hajsütővasak."


 

Személyes vélemény



A koncepció nagyon jó, de a megvalósítás sajnos hagy maga után némi kívánnivalót. Nagyon vártam, hogy gyönyörű, laza hullámokat tudok majd a hajamba varázsolni, de sajnos ez nem nagyon akart sikerülni - pedig úgy csináltam, ahogy kell. Azért nem lett tőle szögegyenes a hajam, adott neki egy kis esést, de a dús hullámok elmaradtak. :(

A használatába kell pár alkalom, mire belejön az ember, meg kell szokni, hogy melyik irányba tekerjük a fejet, különben hajlamos nagyon begubancolni a tincseket. Ha ezt megtanultuk, akkor már egyszerű használni a masinát.

Arra is számítani kell, hogy jó, ha előszárítjuk a hajat a használata előtt, mert ha csak ezzel fognánk neki, akkor kb. 1 óra alatt száradna meg a hajunk (ezt a leírásban is olvashatjátok). Még előszárítással is kellett kb. 20-30, amíg minden tincsen végigmentem és rendesen megszáradt a hajam. Tehát ez nem a sietős reggelekre való procedúra. :) Bár akinek rövidebb vagy kevesebb haja van az negyed óra alatt is végezhet.

Amit még kifogásoltam benne az az, hogy a legmagasabb hőmérséklet fokozat nagyon éget! Ez a fokú forróság nagyon roncsolja a hajunkat, de még a fejbőrnek is kellemetlen érzés. Az eggyel alacsonyabb hőmérséklet pedig egy picit lehetne melegebb, mert így túl sokáig tart, amíg megszárad a haj.


Az eredmény




A hajam nagyon szép fényes lett tőle, a tincsek pedig selymesek. A szárítás után közvetlenül egy picit szöszös volt a hajam teteje, de ez akkor is elő szokott fordulni, ha körkefével szárítom, pár óra alatt elmúlik. A volumennövelésről viszont vegyesek az érzéseim, szép dúsnak tűnik a hajam a képeken, de amikor simán előrehajtott fejjel vagy körkefével szárítom meg akkor is ilyen vagy még dúsabb a végeredmény. Amit sajnálok, hogy nekem nem sikerült nagy, laza hullámokat a hajamba varázsolni, lehet, hogy az csak rövidebb hajnál működik? Mindenesetre még fogok vele próbálkozni, ha lesz egy kis szabadidőm. :)

Szerintem annak lehet igazán jó ez a termék, akinek max. vállig érő haja van és nem csak pár perce van hajformázásra. :)

A terméket itt tudjátok megvásárolni, a Krémmániás véleményeket pedig itt tudjátok elolvasni a termékről.


Ti próbáltátok már a terméket? Hogy tetszik?


2 megjegyzés:

  1. Én jól meg tudom szárítani a hajam "hagyományos" módon, de nagyon gondolkozom, hogy anyukámnak veszek egyet. Neki alapvetően göndör a haja, amit egyenesre szeretne szárítani. Dús de csak vállig ér, így neki szerintem beválhat.
    Köszi a posztot, hasznos volt. :)

    ReplyDelete