MAC Versicolour Stain rúzsok




Az új MAC Versicolour Stain egy új, hibrid formulájú ajakszínező ami a szájfényt, a rúzst és az ajaktintát ötvözi egy termékben: szuperfényes, szuperpigmentált és egy ajaktintához hasonlóan tartósan megszínezi az ajakakat, és ez a szín még a fény eltűnése után is hosszú órákig jelen van.


A csomagolás a MAC rúzsoktól megszokott fekete, ezüst felirattal, de a középső átlátszó részen láthatjuk az árnyalatot, így könnyen megtaláljuk a színt a készletünkben. Klaszikus, rövid nyelű applikátort kaptak, amivel szépen el lehet oszlatni a színeket, nem csíkoznak és a kontúrvonalaknál is precízen lehet velük dolgozni - ajakercuzát azért ajánlatos használni előtte, hogy az ajkak formáját szépen ki tudjuk alakítani.


Két árnyalatot próbáltam élesben, a narancsos korall Tattoo My Heart-ot, ami tökéletes nyárra, pláne ha van már egy kis színünk. Ennek nagyon szuper a formulája, egyenletes a színe, gyönyörű fénye van és nagyon tartós. Ahogy a bevezetőben említettem, a fénye 2-3 óra alatt eltűnik, de maga a szín sokkal tovább megmarad, nekem még olajos lemosóval sem sikerült maradéktalanul eltávolítanom. A Preserving Passion egy igazi dögös femme fatale szín, bordó egy pici pinkes beütéssel. Ez egy igazi univerzális árnyalat, ami az év minden napján megállja a helyét. Ez a szín picit kényesebb, nehezebb volt egyenletesen eloszlatni és bár élőben nem volt feltűnő, a képeken csíkosnak látszik.



Mindkét színt nagyon kényelmes volt viselni, nem szárítanak, hosszan tart a színűk és az illatuk is nagyon kellemes - visszafogott vanílilás-gyümölcsös. Engem egyébként egy picit a Lancome Juicy Shaker-re emlékeztetnek állagukban, de sokkal jobban pigmentáltak annál. Picit féltem, hogy az erős szín és a szájfényszerű állag miatt a rúzs nagy része a fogaimon fog landolni, de meglepően jól a helyükön maradtak! Nagyon szeretem őket használni, igazi könnyed nyári rúzsok, amiket a legmelegebb nyári napokon sem érezni túl soknak. :)

Preserving Passion árnyalat:


Tattoo My Heart árnyalat:



0 megjegyzés:

Post a Comment