Paul Penders Ceramidos szérum & BB krém


Ma egy nagyon szuper natúrkozmetikai márkától mutatok nektek két terméket: a Paul Penders márka alapítója és névadója jelenleg is aktív állatjogi aktivista, hitvallásának fontos alapköve nem csak az állatok, de a természet védelme és a természetességbe vetett hit. Célja a legjobb organikus termékek készítése növényi alapanyagokból. A mai bejegyzésben a Ceramidos bőrregenráló szérummal és a vegán BB krémmel ismerkedhettek meg.


Ceramidos bőrregeneráló szérum


"A Paul Penders ceramidos bőrregeneráló elősegíti a fokozott hidratálást, a benne levő A, C, E vitaminokkal biztosítja az antioxidáns védelmet a szabadgyökök ellen. Használatával a bőröd sima, feszes, és maximálisan védett lesz. A ceramidos bőrregenerálót elegendő hetente 2-3 alkalommal használni."

Tudom-tudom, már megint egy arcolaj, na de ha ennyire imádom őket? :) Száraz bőrűként igazi megváltás 1-1 jól összerakott arcolaj, amitől a bőröm szinte megújul. A Ceramidos arcápoló alapját a jojoba- és édesmandulaolaj képezik, amik már önmagukban is szuper antioxidáns hatású hidratálók, emellé került még bele sok-sok szuper növényi kivonat, A-,C- és E-vitamin és a Paul Penders által kifejlesztett LevensESSENTIE Gold gyógynövénykivonat. A leírás szerint elég heti 2-3 alkalommal használni, ezt én is így tapasztaltam, főleg nyáron bőven elég esténként néhány cseppet a könnyű hidratálónkba keverni, másnap megújult, puha bőrrel ébredünk. Alkohol-, illatanyag-, parabénmentes termék gyönyörű összetevőlistával. Most egyébként akciós a webshop-ban, ha felketette az érdeklődéseteket akkor kattintsatok ide.


BB krém


"A Paul Penders BB (Blemish Balm) krém ásványi színezőanyagokat, növényi kivonatot és némi alapozót tartalmaz, amely hidratálja és kiegyenlíti a bőrszínt a ragyogó arcbőrért."

A világos árnyalatot próbáltam, ami sajnos nem volt annyira világos mint ahogy reméltem. Gyenge fedésű krémről van szó, így el tudom dolgozni úgy, hogy ne legyen feltűnő a színkülönbség de azért kell vele egy picit trükközni vagy keverni más, világosabb árnyalatú alapozóval. Sajnálom, mert egyébként ennek is gyönyörű az összetevőlistája és már régóta keresek egy szép INCI-jű színezett hidratálót a mindennapokra és reméltem, hogy most végre megtalálom. A számtalan növényi kivonaton kívül E- és C-vitaminnal ápolja a bőrt, természetesen nem került bele alkohol, illatanyag és mesterséges tartósítószer sem. Nagyon könnyű egyenletesen eloszlatni a bőrön, nem lesz foltos, nem morzsolódik. Inkább normál vagy száraz bőrre ajánlom, de púderrel kigészítve kombinált bőrűek is próbálkozhatnak vele. Egyébként "normál" hidratálóként is nagyon jól működik hiszen a szuper összetevők így is kifejtik hatásukat - legtöbbször így használom egyébként, egy erősebb fedésű BB krém vagy alapozó alá. :) A webshop-ban itt találjátok.
 

0 megjegyzés:

Post a Comment