Yamuna szenzitív termékcsalád


Nemrég jelent meg a magyar Yamuna márka egy szuper, érzékeny bőrre való termékecsaládja amiben testápolót, arckrémet és kézkémet is találunk. Mindháron termék alkohol-, illatanyag-, parabén-, paraffin- és színezékmentes, úgyhogy a legérzékenyebb bőrűek is bátran kipróbálhatják. A ráadás pedig a hihetetlenül ötletes csomagolás, amit a most népszerű felnőttszínezők inspiráltak. :)


Legnagyobb kedvencem a testápoló lett - egész télen nem volt túl száraz a bőröm, nálam valahogy márciusban jött elő ez a probléma és nem akartam illatosított termékekkel kenegetni magam, mert azok csak tovább irritálták volna a bőröm. Szóval pont jókor jött ez a testápoló, nagyon gyorsan beszívódik, 5 perc után már fel is öltözhetek mert nem ragad, de a könnyű állaga ellenére mégis nagyon jól rendbehozta a bőrömet már 2-3 használat után. Egyébként sheavajat, makadámiaolajat és kakaóvajat tartalmaz, ezeknek köszönhető a szuper hidratálóhatása. Ja és a pumpás kiszerelését imádom, nagyon könnyű vele kinyerni a terméket az üvegből, szerintem ez a legpraktikusabb megoldás testápolók esetében. Az ára 2600 Ft., amiért 250 ml terméket kapunk. Itt tudjátok megnézni a webshopban (összetevőkkel együtt).


Az arckrém kollagént, kétféle hyaluronsavat tartalmaz, alapja pedig shea vajból, kókuszolajból és babassu olajból készült. Állagát tekintve közepesen sűrű, az én száraz bőröm hamar beissza és szépen feltölti a bőrt, amellett, hogy puhává varázsolja valahogy tömörséget is ad neki. Jó kis alapkrém, amibe nagyon jól lehet pl. olajokat vagy szérumokat keverni, de a kókuszolaj tartalma miatt okozhat miteszereket, patikat, úgyhogy én is csak minden másnap vagy harmadnap használom és így szerencsére nem okozott bajt. :) Az ára 2799 Ft. és itt találjátok a webshopban (összetevőkkel együtt).


A végén pedig jöjjön a kézkrém, ami babassu olajat, sheavajat és olívaolajat tartalmaz. Ennek is nagyon könnyű, szinte vizes állaga van így pár perc alatt beszívja a bőröm. Nagyon jól hidratál és még akkor sem irritálja a bőröm amikor kijön az ekcémám, aki hasonló problémával küzd mint én annak megér egy próbát mert az ára is elég baráti. A tégelyes kiszerelése miattt inkább itthon használom, BKV-zás után/közben nem szívesen nyúlkálok tégelyes krémekbe. :) Az ára 1250 Ft. és  itt találjátok a webshopban (összetevőkkel együtt).

A Yamuna termékeit a  Jászai téri üzletükben (volt Lush) és a webshop-ban vásárolhatjátok meg. Nagyon tudom ajánlani nektek, hogy egyszer menjetek el az üzletbe, én imádom a pigmenteket és a testvajakat a márkától, ráadásul az egész személyzet nagyon segítőkész és bármilyen bőrápolással kapcsolatos kérdésre tudnak megoldást, de egyáltalán nem erőltetik rátok a termékeket, ami manapság ritka, meg kell becsülni. :)

0 megjegyzés:

Post a Comment