L'oreal Flase Lash Wings Sculpt szempillaspirál és Superliner tus


Már egy ideje tesztelgetem a L'oreal új szempillaspirálját, a False Lash Wings-t és az új Superliner szemhéjtust, úgyhogy itt az ideje, hogy beszámoljak róluk - ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor olvassatok tovább.


A False Lash Windgs Sculpt spirálnak nagyon érdekes keféje van, az egyik oldalával a pilláinkat dúsíthajtuk, a másik pedig a vízvonal kifestésére alkalmas. Megmondom őszintén, hogy ezt a funkcióját én nem próbáltam ki, kontaktlecsét hordok, így nem szoktam semmit a vízvonalamra tenni. A spirálban található festék nagyon híg volt amikor először kipróbáltam, reménykedtem benne, hogy néhány használat után egy picit sűrűsödik, de ez eddig nem történt meg. Emiatt hajlamos összetapasztani a pillákat, én úgy tapasztaltam hogy a hígabb festékkel könnyebb pókláb hatású pillákat elérni és összekócolni a szálakat, ez sajnos ennél a spirálnál is beigazolódott. Az alsó pillákon nagyon tetszik az eredmény, szépen dúsít, kellően sötét a színe, nem kenődik, de a felső szempilláimat nagyon összetapasztotta. Lehet, hogy 1-2 hónap múlva megpróbálkozom vele vagy nyitva hagyom a tubust pár órára, hátha akkor besűrűsödik a festék, de így sajnos nem lett a kedvencem.



A Superliner filces tus viszont hamar belopta magát a szívembe, nagyon könnyű vele dolgozni (én egyébként a filces tusokat ajánlom kezdőknek is gyakorlásra), hamar szárad, nem folyik el a festék és egész nap tart, a színe pedig igazi mélyfekete. Nagyon-nagyon vékony a hegye így a hozzám hasonlóan kis szemekkel rendelkezőknek is könnyű vékony vonalat húzni vele, és a tusvonal végét is könnyű elvékonyítani. A hegye egyébként nem túl merev, hanem követi a szem formáját így még könnyebb vele dolgozni. Glamour-kuponnal fél áron szerintem megéri beszerezni.


Élesben: 


4 megjegyzés:

  1. A tusra lehet, hogy lecsapok Glamour napokon. :) A spirál meg annyira fura, van aki imádja, van akinek nem jött be. De amennyire látom, hasonlóak a pilláink, így szerintem nálam sem működne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem az állaga miatt mindegy milyen a pillád, összetapasztja sajnos. :( De a tus az szuper.

      Delete
  2. Tyűh de jókor jött ez a teszt! :) Épp nézegettem ezt a szemhéjtust, hogy lecsapok rá a Glamour-napokon, mostmár 100% :)

    ReplyDelete