Isadora ajakrúzsok és Twin Tip szemhéjtus


Nemrég lehetőségem volt tesztelni néhány Isadora terméket a márka jóvoltából, úgyhogy ma két rúzst és egy filces tust mutatok meg nektek - ez utóbbi egyébként a tavaszi pasztell Riviera kollekció része.

A kép forrása

Tudjátok, hogy a rúzsok a(z egyik) gyengéim, úgyhogy nagyon megörültem amikor kettő darab is érkezett tesztelésre. A márkánál matt és hagyományos rúzsokat is találunk, a bejegyzésben szereplő Red Carpet a matt, a Crystal Rosemauve pedig a hagyományos tipusba tartozik. Mindkét rúzs jól záródik, bátran bedobhatjuk a táskánkba és vihetjük magunkkal a napközbeni színfrissítéshez. A Red Carpet egy igazi dögös vörös szín, hideg tónusa révén szuperül fehéríti a fogakat. Az állaga egyáltalán nem száraz, inkább krémesnek mondanám, de ennek ellenére teljesen matt lesz a végeredmény. Nem egy nehéz formuláról van szó, alig érezni, hogy az ajkunkon van a pigmentáltsága mégis nagyon magas. A szín egyébként nagyon hasonló a MAC RiRi Woo-jához, ha hasonló színt kerestek elérhetőbb áron (egyébként nekem az állaga is jobban bejött, a MAC Retro Matte rúzsok annyira szárazak, hogy szinte húzzák az ajkak érzékeny bőrét felvitelkor). A Crystal Rosemauve egy lilás mályva árnyalat ezüstös fénnyel, amilyenhez hasonló szín még nem volt a kollekciómban. Ennek a rúzsnak is nagyon krémes az állaga, érezhetően hidratál is így akár még szárazabb ajkakra is felkenném. Tartóssága egy picit gyengébb mint a matt társának, de az alapszín még a fény kopása után is megmarad. Illata neki sincs.


Élesben:



A Twin Tip szemhéjtus lapított heggyel rendelkezik, amivel nagyon könnyű vastagabb vonalat húzni, viszont igényelt egy kis gyakorlást amíg megtanultam vele szépen elvékonyítani a tusvonal végét - emiatt talán kezdők számára nem a legjobb választás. A színe egyébként nagyon szép mélyfekete, egyetlen húzással is intenzív szín érhető el és érződik, hogy van benne anyag rendesen, nem fog két hét múlva kiszáradni. A tartósságával nem akadt gondom, szépen tartotta magát egész nap.


Szíminták:



0 megjegyzés:

Post a Comment