Ismerkedés a Kiehl's termékekkel


Ma néhány Kiehl's termékről hoztam beszámolót, amiket már több mint egy hónapja rendszeresen használok.  Elsőnek kezdjük ezzel a limitált csomagolású kézkrém szettel, amiben 3 db. 30 ml-es termék található, grapefruit, koriander és levendula illatban. Mind a három ugyanolyan jól hidratál, 1-2 perc alatt beszívódik ennek ellenére komoly hidratáló hatásuk van, az illat pedig csak egyéni preferencia kérdése, az én kedvencem a grapfruit-os lett. Mivel könnyű műanyag csomagolást kaptak a táskánkban is magunkkal vihetjük, ami a hidegebb téli időben jól jött. Egyébként a színes csomagolás csak a papírdobozokra terjedt ki, maguk a krémes már a megszokott, letisztult fehér borítást kapták. :) Glicerint, kakaó- és shevajat, aloe verát ésbarackmagolajat is tartalmaznak.


A másik termék, ami szinte azonnal bekerült a kedvenceim közé az a Kiehl's Lip Balm #1 ajakápoló. Hihetetlen gazdag textúrája van, ami a bőr melegének hatására elolvad és egy zsíros, hidratáló réteggel vonja be az ajkakat. Estére jó vastagon szoktam felkenni, reggelre pedig pihe-puha ajkakkal ébredek. Ez nem egy könnyű állagú ajakápoló amire utána jól lehet rúzsozni, inkább esti vagy itthoni használatra tökéletes. Egybként squaelene, búzacsíra olaj, E-vitamin, aloe vera, lanonil és fekete nadálytő kivonat tartalma révén ápolja az ajkakat és kapható belőle mangós, áfonyás és mentolos verzió is az illatmentesen kívül. Ha csak egy terméket próbáltok ki a márkától, akkor ezt ajánlom! :)


A Creamy Eye Treatment avokádós szemkörnyékápoló is a márka híresebb termékei közé tartozik: ez egy nagyon sűrű, szilárd állagú krém ami a kéz melegére egy picit megolvad és így könnyen fel tudjuk ütögetni a szemkörnyékre. Csakis éjszakára ajánlom a használatát, és inkább csak télen vagy egész évben az extra száraz szemkörnyékkel rendelkezők számára mert nagyon zsíros krémről van szó. Én csak egy leheletvékony réteget szoktam felvinni belőle és nem is minden este (váltogatom egy könnyedebb állagú szemörnyékápolóval) mert túl sok a bőrömnek. Egyébként avokádóolajat és sheavajat is tartalmaz.


A márka híres szérumából csak egy kismintát próbáltam, de mivel csak néhány csepp kell belőle így is több alkalomra elég volt. A Midnight Recovery Concentrate egy 98%-ban természetes összetevőket tartalmazó arcápoló olaj, amit önmagában vagy az arckrémünkbe csepegtetve is használhatunk. Bár a levendula illatát alapvetően nem szeretem, ennél a szérumnál csak nagyon finoman, más illatokkal keveredve érződik. Squalene-t, ligetszépeolajat, jojobaolajat, koriandermagolajat, gerániumolajat, levendulaolajat, uborka- és kurmukakivonatot is tartalmaz. Sajnos van benne néhány olyan összetevő amik potenciális bőrirritálók (pl. a levendula), de nálam szerencsére nem okozott semmiféle problémát és reggelre nagyon puha, egységes bőrrel ébredtem amikor használtam. Érdemes egyébként kérni a termékekből egy kismintát az ületben mielőtt megveszitek a teljesen kiszerelést. :)


0 megjegyzés:

Post a Comment