L'oreal La Palette Ombrée

A L'oreal a True Match Genius mellett még egy újdonsággal jelentkezett januárban, a L'oreal La Palette Ombrée-vel (külföldön La Palette Smokey néven fut), ami a La Palette Nude színesebb testvére. Már néhány hete próbálgatom a palettát, úgyhogy ha szeretnétek közelebbről megnézni, hogy mit tud akkor olvassatok tovább. :)


 Amit a márka ígér:

"Engedd szabadjára a benned rejlő művészt. A L'Oreal Paris legújabb elegáns palettájával, a La Palette Ombrée-val könnyedén varázsolhatsz magadnak ragyogó nappali és csábító esti sminket is. Lenyűgöző elegancia, különleges színek és textúrák egy ékszerdobozva zárva. 
Az ombrée paletta 10 árnyalatával - a lágy bézstől a merészebb liláig- készíts magadnak csábítóan füstös szemeket. Játssz a színekkel, fejezd ki a hangulatod, egyéniséged. A kétvégű ecsettel és a fényes és matt színárnyalatokkal a lehetőségek száma végtelen. Egyszerű a használata, képtelenség hibázni! A mélyebb, sötétebb árnyalatokat használd a szempillád tövénél és a mélyítő vonalban. A mozgó szemhéj közepére és a belső szemzugba használj világos árnyalatot az üde és ragyogó tekintetért. Bátran használj több színt, satírozd őket egymásba a kifinomult hatás érdekében."


Néhány szó a paletta külsejéről: pont ugyanolyan csomagolást kapott, mint a La Palette Nude, strapabíró, fényes fekete tokban érkeznek a szemhéjpúderek, ami jól záródik, ugyanakkor gyűjti az ujjlenyomatokat. A paletta belsejében 10 szemhéjpúdert és egy kétvégű applikátor-ecset hibridet találunk, ami egész jó minőségű és pl. utazáskor jól használható, de én inkább a saját ecseteimet szeretem használni hozzájuk.


A 10 szín között vegyesen találunk matt és fényes/selyemfényű színeket is, a nagyon csillámosok most kimaradtak. A paletta első felével visszafogott, nude sminket készíthetünk, a közepén jönnek az izgalmasabb árnyalatok: mély lila, sárgás arany, fényes fehér és intenzív középkék, végül pedig két szürkés, matt árnyalat a füstösítéshez. A színek minősége változó, a matt színekről általánosan elmondható, hogy jól pigmentáltak de porolnak, így érdemes leütögetni az ecsetről a felesleget mielőtt felvisszük a színt a szemhéjra. A selyemfényű színek jól pigmentáltak, szépen tapadnak a szemhéjalapra, de építgetni kell őket a teljes intenzitás eléréséhez. Nagyon praktikus, hogy került bele matt, bőrszínű satíozószín a palettába, így ezt nem kell külön elővennünk sminkeléskor. 

Az én kedvem színem balról a 3. piszkosrózsaszín, amiről a Naked 3 színvilága jutott eszembe, de a fényes fehéret is sokszor használom, belső szemzugba és a mozgó szemhéjra is tökéletes szín. A kék, lila és szürke színek kívül esnek a komfortzónámon, ritkán használok ilyen színeket, így nálam a La Palette Nude marad a kedvenc, de ez természetesen egyéni preferencia kérdése és a paletta minőségéből nem von le. :) A paletta javasolt fogyasztói ára 4999 Ft.

 Színminták:




2 megjegyzés:

  1. Jók lettek a színek, de szerintem én is maradok a Nude-nál, valahogy az jobban az én világom! :)

    xx
    http://glamorous-side.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  2. A paletta nagy szép, elegáns az összhatása, de véleményem szerint erősen túlárazott.

    ReplyDelete