Készüljünk a nyárra I. - Forever Beauty 3TECH Narancsbőr elleni gép

A mai bejegyzéssel egy új sorozatot szeretnék indítani a blogon Készüljünk a nyárra! címmel. Az első részben egy narancsbőr elleni készüléket mutatok be nektek, amit múlt héten kezdtem tesztelni. Nagyon kíváncsi voltam, hogy mennyire lehet hatékony egy ilyen gép, hiszen a narancsbőr kialakulásának okai a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód és a genetika is nagyban közrejátszik. A készüléket heti 2-3 alkalommal, 10 hétig kell használni a látványos eredményért, úgyhogy két hónap múlva jelentkezem az eredményekkel.


Mit ígér a készülék?

A Forever Beauty 3TECH az első otthoni narancsbőr elleni és bőrfeszesítő készülék, amely a szépségszalonok 3 jól bevált anticellulit technológiáját egyesíti: a multipoláris rádiófrekvenciás bőrmegújítást, az ultrahangos mélymasszázst, és a vörös LED fényterápiát. 

Felületi kezelés helyett a probléma gyökerére hat! 
Nemcsak felszíni vagy tüneti kezelést nyújt, mint pl. a narancsbőr elleni gélek, hanem a bőr mélyében gyökerező valódi okok ellen lendül támadásba! 

Komplex narancsbőr elleni terápiát nyújt. 
Három kozmetikai technológiájával nemcsak a narancsbőrt okozó zsírsejtek méretét csökkenti, hanem a bőrt is rugalmassá teszi és a nyirokkeringést is fokozza. Így a hatalmas zsírgolyók már nem nyomakodnak át a laza kötőszöveten, tehát a narancsbőr eltűnik, vagy nagymértékben csökken. 

Látványosan és gyorsan csökkenti a narancsbőrt. 
A kombinált terápia ereje eltünteti vagy jelentősen halványíthatja narancsbőrt a kezelt zónákban. Sőt, a rádiófrekvenciás kezelésnek köszönhetően bőröd már az első alkalom után is simábbnak tűnhet!

Diszkrét, kényelmes és költséghatékony kezelést biztosít. 
Komplex anticellulit terápiára eddig csak forgalmas szalonokban volt lehetőség, tetemes időveszteség mellett, csillagászati összegekért. Az otthoni készülék azonban egyszeri befektetéssel korlátlan kezelést nyújt, napirendhez igazítható, időtakarékos, és verhetetlenül diszkrét.

Feszesíti a test meglazult bőrét. A készülékbe épített rádiófrekvenciás technológia bőrmegújító hatású: kúraszerű használata tartósan feszesíti az évek során rugalmatlanná vált, laza bőrt. Tehát nemcsak narancsbőr ellen hatékony, hanem segít visszanyerni a test fiatalos feszességét is.


Maga a készülék így néz ki, először a multipoláris rádiófrekvenciás (RF) bőrmegújítás funkciót kell használni 10 percig, majd további 5 percig az 1MHz-es, ultrahangos mélymasszázst és a vörös LED fényterápiát egyszerre. Egy páros testrészen (pl. comb vagy kar) fél órát vesz igénybe a kezelés, én közben valami sorozatot szoktam nézni, hogy ne unatkozzak. :)

A technológia háttér

1.Multipoláris rádiófrekvencia

Rádiófrekvenciás hőenergia hatására a kötőszövet megnyúlt kollagén rostjai azonnal megfeszülnek, így a bőr már az első kezelés után simábbnak tűnhet. A kezelés elsődleges célja azonban nem ez! Az RF technológia hosszabb távon beindítja és fokozza az új kollagén-termelődését, ezáltal a kötőszövet néhány hét alatt látványosan és tartósan is megújul! Ha a kollagén háló stabillá válik, a narancsbőrt okozó zsírsejtek már nem tudnak rajta áttüremkedni. Így sokkal kevésbé vagy egyáltalán nem lesz látható a cellulit. Ráadásképpen a zsírsejtek méretét is csökkentheti a rádiófrekvenciás bőrfeszesítés.

2.Ultrahangos mélymasszázs

Az 1 MHz-es ultrahangrezgések felpörgetik a vér- és nyirokkeringést, valamint erőteljesen fokozzák a sejtek áteresztő képességét. Ezáltal a zsírsejtekben felhalmozódott zsír és salakanyagok gyorsabban ürülnek majd ki a szervezetből. Az ultrahangos mélymasszázs a zsírsejtek méretét csökkenti. A zsírsejtek tehát kisebbek lesznek, így csökkenhet a narancsbőr is! Az 1MHz-es ultrahangrezgések akár 2,5-5 cm-re lehatolnak, ezért vastagabb zsírréteg fölött kialakult narancsbőr kezelésére is ideálisak. Ráadásul – a sejtfalak áteresztőképességét fokozva – mélyebbre juttathatják a különböző bőrtápláló vagy narancsbőr elleni hatóanyagokat.

3.Vörös LED fényterápia

A több mint 2 cm mélységig lejutó, 625 nm-es vörös LED fény nemcsak a sejtanyagcserét és a salaktalanítást gyorsítja, hanem a bőr rugalmasságához szükséges kollagén termelődését is támogatja. Tehát remek kiegészítője a rádiófrekvenciás és ultrahangos narancsbőr elleni kezeléseknek. Emellett hatóanyagok bejuttatására is használható. 

A kezelést a Forever Beauty Plus géllel kell végezni, ami amellett, hogy megadja a kellő síkosságot vérkeringésfokozó hatása is van.


További információt ide kattintva találtok a készülékről, a 10 hetes kúra végén pedig jövök a tapasztalataimmal! :) Ti próbáltatok már hasonló gépet? Ha igen, akkor írjátok meg, hogy milyen eredménye volt. :)


4 megjegyzés:

  1. Szia, karácsonyra szerettem volna megvenni, de azóta sem kapható az általad hivatkozott oldalon. Te hol vetted?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia, ők a forgalmazók: http://www.vitaminsziget.com/ Budaörsön van üzletük, hívd fel őket és biztos tudnak segíteni. :)

      Delete
  2. Bevallom, én az ilyesmiben nem hiszek. Azt el tudom képzelni, hogy segít picit a bőr textúráján, feszesíti azt. De ahogy Te is írtad a narancsbőr oka leginkább a helytelen táplálkozás (a genetika csak kifogás :) )és az ezzel bevitt méreganyagok, amelyek leginkább a zsírral raktározódnak. Ezen csak a helyes táplálkozás, sok folyadék (víz, nem kávé, cukros üdítők, stb.) és a mozgás segít. A tekercselés és az ilyen masinák maximum csak kiegészítik azt. aki mást állít, az csak szeretné kihasználni az emberek azon tulajdonságát, hogy minél kevesebb befektetett energiával, kényelmesen érjenek el eredményt. Sajnos ez jó üzlet. Táplálkozási tanácsadóként és aerobic edzőként, a saját tapasztalataimból kiindulva mondom ezt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Próbálok odafigyelni az étkezésre és a mozgásra is, de kíváncsi voltam, hogy mit tud egy ilyen gép. Ha semmi eredményt nem látok majd a kúra végén, akkor azt is leírom majd. :)

      Delete