Max Factor Miracle Match alapozó

A mai bejegyzésben a Max Factor újdonságáról, a Miracle Match alapozóról olvashattok. Már használom pár hete, úgyhogy kialakult róla a véleményem, ha kíváncsiak vagytok rá (előtte-utána képekkel együtt), akkor olvassatok tovább. :)


Mit ígér a márka?

"A Max Factor Miracle Match alapozó egy forradalmian új termék, amely elhalványítja a bőr hibáit és táplálja a bőrt. Használata egy hidratáló érzetét kelti. A Miracle Match alapozó az első Max Factor termék, amely egy olyan új szilikon összetevőt tartalmaz, amely intenzív hidratálóként működik és mesterfokon alkalmazkodik a bőr tónusához, miközben közepes fedést is biztosít." 



A Miracle Match alapozó minőségi üvegcsomagolásban érkezik, pont olyan alakúban mint az All Day Flawless, csak az arany részletek és a felirat különbözteti meg őket. A pumpa jól működik, szépen lehet vele szabályozni a kinyomott mennyiséget.


Nem indult jól a viszonyom ezzel az alapozóval, amikor először használtam az alapozót túl sokat vittem fel belőle és nagyon kiemelte a pórusokat az arcomon, illetve púderezés után is maradt egy ragacsos érzete a bőrömnek amikor hozzáértem, ami a nap folyamán csak fokozódott. A Miracle Match-re abszolút igaz a kevesebb több elv, kb. fele annyi kell belőle mint amit más alapozóknál megszoktam és így gyönyörű, természetes végeredményt kapunk. Nagyon szépen kiegyenlíti a bőr apróbb hibáit, elszíneződéseit, a bőrünk nem lesz teljesen matt, marad egy nagyon enyhe szaténos fénye amitől életteltelibbnek tűnik. A pattanásokra, esetleges hegekre kell mellé korrektor, illetve a szem alatti karikákat sem fedi el teljesen, de akinek nincsenek durva bőrhibái annak bőven elég lesz a fedése.  Egy vékony réteg púderrel fixálva egész nap kitartott feltűnő kopás nélkül, folyamatos használat mellett sem okozott irritációt. Amit sajnálok, hogy nálunk a színskála az 50-es Natural árnyalatnál kezdődik, ami sajnos elég sötét (összesen 5 árnyalatban kapható).

A gyönyörűszép összetevőlistára is érdemes egy pillantást vetni Krémmánián, glicerin, E-, B3- és B5-vitamin is taláható benne, alkohol, parabének és illatanyag viszont nem, úgyhogy érzékeny bőrűeknek is bátran ajánlom.

Színminta:


Előtte-utána:


Aki természetes hatású, de mégis jó fedéssel rendelkező, nem matt alapozót keres szép összetevőkkel, az mindenképpen  vessen rá egy pillantást. Zsíros bőrűek nem fogják szeretni a szatén fénye miatt, de normál, száraz és érzékeny bőrön is jól működhet. A Max Factor Miracle Match alapozó elérhető 5 árnyalatban, 2016. február közepétől az állvánnyal rendelkező üzletekben. Javasolt fogyasztói ára: 4599 Ft

0 megjegyzés:

Post a Comment