Rimmel The Only 1 rúzsok


Hatamas teaser-kampány előzte meg a Rimmel új, The Only 1 névre keresztelt rúzsainak bevezetését, a Facebook oldalon hetekig az egyre közeledő rúzsforradalomról volt szó - a kampány arca egyébként a Rimmel-nél már ismerős Georgia May Jagger, aki a Revolution Red árnyalatot viseli a fotókon. A The Only 1 rúzsok azt ígérik, hogy más rúzsra soha többet nem lesz szükségünk ha egyszer kipróbáljuk - elég merész, nem? Ha kíváncsiak vagytok, hogy ez mennyire igaz akkor olvassatok tovább.


Mit ígéri a márka?

"A Rimmel London bemutatja a The Only 1, a Kompromisszummentes, a Minden-az-egyben ajakrúzst. 

Lépj be a hihetetlen rúzsok új korszakába. Egész napos kényelem, hidratálás és a legtökéletesebb tartósság. NINCS alku! NINCS kompromisszum! Éljen soká a The Only 1! 

Az első ilyen típusú ajakrúzs, a The Only 1 felkészült, hogy újraírja a rúzsok történelmét. Egyedülállóan sokoldalú, felülmúl MINDENT amit egy rúzsban keresel. Fedezd fel az intenzív, látványos árnyalatokat. Élvezd az ultrakényelmes, súlytalan érzést és kényeztesd ajkaidat zamatos nedvességgel. Az aggodalommentes élmény garantált, mert a nagyszerű szín a helyén marad, órákon és órákon át. Az egyetlen rúzs, amire szükséged van. Az egyetlen, ami soha nem hagy cserben. A mi hősünk! 

Az új legendás ajakrúzs innovatív hibrid formulája a legjobbakat házasítja össze a hidratáló ÉS a tartós rúzsokból: 

SZÍN – Az előre bevont pigmentek mesésen telt fedést tesznek lehetővé egyetlen könnyed mozdulattal. Az ajkakon megjelenő szín pontosan megegyezik a rúzs színével, csodásan vibráló és ragyogó a használatkor... és órákkal később is. 
 • KÉNYELEM – A formula könnyűsúlyú olajok elegyét tartalmazza, amely könnyű felvitelt és pehelykönnyű élményt ad, elképesztő dúsító érzettel. 
HIDRATÁLÁS – A rózsa-gyümölcsolaj tartalmú formula a viselés során végig hidratált érzetűvé teszi az ajkakat. Mmmmm! Az extra gyengéd ápolásért E vitamint is tartalmaz. 
TARTÓSSÁG – korszerű polimerek finom keveréke rögzíti a formulát és fokozza tapadását a bőrhöz a kiemelkedő tartósságért. Az ajkak a színek és nedvesség ölelését érzik órákon át."


Kezdjük a csomagolással, nekem nagyon tetszik ez a letisztult fekete tok, egyszerű, de a csavart megoldás miatt mégis különleges, a rúzs színével megegyező csík pedig megkönnyíti a választást, ha több színt is birtoklunk belőle. A tok masszívan záródik, bátran magunkkal vihetjük a táskánkban, nem fog magától kinyílni. A rúzst szerencsére teljesen vissza lehet csavarni a tokba, így a kupakkal nem nyúlunk bele amikor visszazárjuk.

A rúzsoknak intenzív, gyümölcsös illatuk, engem a Kate Moss rúzsok illatára emlékeztet, de nem teljesen egyezik vele. Felvitel után is érződik egyébként, aki érzékeny az erős illatokra az nem fogja szeretni. A rúzsok állaga nagyon krémes, csak úgy siklanak az ajkakon és a legtöbb színnél tényleg elég egyetlen húzás a teljes színintenzitás eléréshez, de pl. a 100-as világosrózsaszínnél 2-3-szor át kellett mennem vele a lenti képen látható eredményért.

A krémes állagából adódóan cserepes ajkakon sem mutat csúnyán, puhítja, hidratálja az ajakakat, ami most télen különösen jól jött. A rúzsok finishe egyértelműen fényes, de ha egy zsepivel leitatjuk a felső réteget akkor matt végeredményt kapunk anélkül, hogy a szín intenzitásából vesztenénk. A rúzs fénye egyébként 1-2 óra alatt beszívódik, de a szín megmarad és még 1-2 óvatos étkezést is túlél. Az én kedvenc színeim a 300-as, az 510-es és tavaszra a 600-as lesz.

Itthon egyelőre 8 árnyalatot vezettek be, külföldön ennél jóval több kapható, a sötétebb, vadabb színek sajnos nem jutottak el hozzánk. Rúzsfüggő lévén nem mondom, hogy az összes rúzsom lecserélem a The Only 1-ra és ezentúl nem veszek mást, de tényleg jól sikerültek a Rimmel új rúzsai, ha drogériák közelében jártok mindenképpen próbáljátok ki őket!

Élesben:

Színminták:


6 megjegyzés:

  1. Hmm, köszi a posztot, nagyon szuperek lettek a swatchok! Szemeztem már velük a boltban, de egyelőre nem tudtam eldönteni hogy megvegyem-e. Valami rózsaszíneset akarok, de talán nem ezek a legmegfelelőbb színek nekem. Talán 100-as, de félek, hogy túl világos lenne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koszi, orulok, hogy tetszenek! A 100ad tenyleg nagyon vilagos, inkabb a 120ast nezd meg ha rozsaszint szeretnel az picit sotetebb es szerintem sokkal szebb is!:)

      Delete
  2. Én egy itthon nem kapható árnyalatot néztem ki, ez a Naughty Nude :( Remélem eljön majd ide is.

    ReplyDelete
  3. Miért nincsenek sötét rúzsok itthon? :(( Am nekem ezek közül 610-es és 510-es a kedvenceim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vannak csak nem a drogériás árkategóriában. :( Először én is csalódott voltam, hogy nem jöttek be ezek a színek, de most hogy jön a tavasz inkább az élénkebb színeket kedvelem. :)

      Delete