Kat von D Lolita Lip duo


A mai bejegyzés főszereplője a Kat von D Lolita lip duo, ami a két Lolita árnyalatot tartalmazza mini kiszerelésben. Tökéletes arra, hogy kipróbáljuk a színeket mielőtt megvennénk a teljes méretet belőlük, és kis méretük miatt utazáshoz/táskába dobni is pont jók. A Lolita 2014-ben jelent meg a Kat von D márka kínálatában és rögtön ez lett a legfelkapottabb szín az Everlasting folyékony rúzsok közül, gyakorlatilag rögtön elkapkodták amint érkezett belőle egy szállítmény és folyamatosan sold-out volt a Sephora polcain is. Érdekesség, hogy valahogy soha nem sikerült pontosan eltalálni a színt a gyártás során, alul láthatjátok, hogy 3 különböző változat is megjelent ugyanazon a néven. Aztán 2015 végén megjelent a Lolita II, Lolita barackosabb kis testvére.

A kép forrása: Instagram.

A két rúzs egy fekete dobozban érkezik, amin minden fontos információt megtalálunk róluk, péládul azt is, hogy egyeként 3 ml-t tartalmaznak, ami ahhoz képest, hogy mini méret nem rossz (pl. a teljes méretű Colourpop folyékony rúzsok is ekkorák). A termékleírás szerint hosszantartó, bársonyos finishű rúzsokat találunk a dobozban, teljes fedéssel: a hivatalos honlap szerint a Lolita egy piszkos rózsaszínes nude szín, a Lolita II pedig egy terracotta nude. A formula E-vitamint és napraforgóolajat is tartalmaz, emiatt azt ígéri, hogy nem szárít.



A rúzsok hagyományos applikátort kaptak, amivel nagyon jól lehet dolgozni, kontúrceruza nélkül is szépen megrajzolható az ajkak kontúrvonala, idáig csillagos ötös jár nekik. A festéknek kell 2 vékonyabb (vagy egy vastagabb) réteg, hogy teljes fedést és intezitást érjünk el vele, szerencsére nem szárad túl gyorsan, így van idő korrignálni a sminket. Az egyik legkényelmesebb viselet az általam próbált folyékony rúzsok közül, szinte nem is érezni, hogy rajtunk van. A két szín közül egyértelműen a Lolita a kedvencem, szerintem jobban is áll és hozza azt a '90-es évek feeling-et, ami most nagyon divatos. A Lolita II is nagyon szép, de talán a kicsit sötétebb bőrűeknek lesz az igazi, én is inkább nyáron fogom többet hordani, most egy picit túl sok benne a narancssárga.


Élesben:

Kat von D - Lolita
Kat von D - Lolita II

A lip duo ára $20, ami nem kevés, de erre azt mondom, hogy megéri az árát! Ha van lehetőségetek lecsapni rá, akkor ne hagyjtátok ki. 


6 megjegyzés:

  1. Annyira gyönyörű *-* pont ideális lenne nekem ez a duopack, de hát nem épp most fogyott el, mikor sephora közelében van egy ismerősöm xD
    Szuper teszt lett, köszi :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh, sajnálom! Hátha még feltöltik a készletet! :)

      Delete
  2. A Lolita nekem is sokkal jobban tetszik, de mindkettő jól áll neked. Olyan szép a szád íve, és olyan szép telt, tökéletes a rúzsok tesztfotóihoz! :) Nem csodálkoznék rajta, ha megtalálna 1-1 márka vagy gyártó a közeljövőben! ;) :)

    ReplyDelete
  3. A Lolitának tényleg nagyon szép színe van! :)

    ReplyDelete