Októberi kedvencek


Októberben ismét sok új termékkel bővült a sminkkészletem, amikből jó néhány hamar bekerült a kedvenceim közé is. Elővettem pár régi nagy kedvencet is, amikről mindig be kell látnom, hogy nem hiába szerettem őket régebben, még mindig ugyanolyan jók - ilyenkor újra bele tudok szeretni egy-egy termékbe és utána napokig csak őt használni nem szűnő lelkesedéssel és jobban örülök nekik mint egy új darabnak. Ugye mással is van ilyen? :)

The Balm Mary-Lou Manizer
Az elmúlt hónapban szinte mindennap használtam highlighter-t és legtöbbször a Mary-Lou Manizer-t vettem elő (teszt itt). Valami fantasztikusan működik a kisfejű Real Techniqes dupe ecsetemmel, pont kellő mennyiséget vesz fel és nagyon jól bele lehet vele dolgozni a bőrbe. Az eredmény pedig szinte metálosan ragyogó aranyfény, ami minden tekintetet magára vonz - a visszafogott sminket kedvelőknek nem ajánlom. :) Egyébként szépen lassan tudatosul bennem, hogy ez a kedvencem az eddig próbált highlighter-ek közül, annyira finomra őrölt, szinte krémes a formulája, hogy tényleg egy álom vele dolgozni. Megkockáztatom, hogy még a legújabb szerzemény MAC Extra Dimension Skinfinish-nél is jobb, pedig arról mindenki csak szuperlatívuszokban beszél (de ez csak pár napos szerzemény, még próbálgatom többféle ecsettel).

Gosh Foundation Drops


Nem szoktam sűrűn alapozókról írni, ragaszkodom a jól bevált koreai BB krémekhez, aminek legfőbb oka, hogy száraz bőrre nagyon nehéz jó alapozót találni. Volt korábban néhány elég drága és csúfos eredménnyel záródó próbálkozásom, ami miatt elszállt a kísérletező kedvem. A Gosh Foundations Drops azonban a márka megjelenése óta nem hagyott nyugodni, az argánolajat tartalmazó hidratáló formula nagyon szimpatikus volt, így a 30%-os halloween-i akció keretében haza is hoztam. És azóta imádom! Annyira tökéletes és élettelteli lesz tőle a bőröm, a fedése közepesre építhető, a finishe pedig erősen dewy. Csak a száraz bőrűeknek ajánlom, de nekik nagyon!

 NXY Wonder Stick


Nemrég írtam róla tesztet, ahol képekkel együtt megnézhetitek, hogy milyen hatást lehet vele elérni (itt). Azóta is szeretem, használom, szuper kis termék. :)

Yamuna szemhéjfesték - Óarany


Imádom ezt a terméket. Nagyon különleges színe van, talán a selyemfényű mohazöld írja le legjobban, arany fénnyel. A festék textúrája is nagyon szuper, iszonyú finomra őrölt és nagyon pigmentált. Kell neki egy tapadósabb alap (pl. Paint Pot vagy bármilyen krémes szemfesték, de szemhéjalap is jó), amibe bele tudnak tapadni a festékszemcsék és így egész nap tartós. Ez az első sminktermékem a Yamuna-tól, de biztos nem az utolsó.

Lovely Oh Oh pirosító


A Lovely legújabb limitált kiadásának legerősebb darabja ez az aranyfényű barack pirosító, ami akár Nars Orgasm dupe is lehetne, de egy kicsit erősebb az arany fénye mint az eredeti darabnak. Ennek ellenére a minősége kifogástalan, jól pigmentált, tartós és nagyon olcsó. Én szívesebben nyúlok érte egyébként mint a Nars-ért, szerintem ez mindent elmond... :)

Avon és Max Factor paletták


Talán ezt a két palettát váltogattam legtöbbet a hónapban, mindkettő nagyon kompakt és abszolút utazásbarát, úgyhogy vittem is őket magammal mindenhova. Mindkettővel el lehet készíteni egy teljes sminket, vannak bennünk satírozószínek, a mélyítővonalban és a szempillatőben használható színek is, úgyhogy szuperek. Volt szó már mindkettőről a blogon, a Max Factor-ról itt, az Avon-ról pedig itt találjátok a teszteket.

Nektek mik voltak a kedvenceitek októberben?



5 megjegyzés:

  1. A Yamuna Óarany (Fahéj, Szienna, Aventurin, és Bronz kristály...) pigmentje nálam friss szerzemény, eddig egyszer sminkeltem vele, és imádom. Bár úgy gondolom, pigmenttel kicsit más technikával kell sminkelni, mint a préselt szemhéjpúderekkel.

    A kedvenceimet itt írtam össze, a megszokottnál jóval több sminktermék került bele, no de no :]
    http://szelencetitkok.blogspot.hu/2015/10/61-szelencekedvenc-oktober.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. A Fahéj rajta van a kívánságlistámon. :) Igen, vigyázni kell velük, mert hajlamosak hullani ide-oda, de szerintem megéri velük a plusz macera. :)

      Delete
  2. A Mary-Lou nálam is kívánságlistás darab. :)
    Az ecsethez tudnál adni linket? :)
    A Max Factor négyeskét majd kuponnal szeretném megvenni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Érdemes beszerezni, tényleg a legjobb highlighter. :)

      http://www.aliexpress.com/item/2015-Brand-RT-3-Pcs-Makeup-Brushes-BOLD-METALS-COLLECTION-ESSENTIALS-Powder-Blush-Shadow-Contour-Brush/32462683669.html

      Mind a 3 ecset nagyon jó. :)

      Kuponnal éri meg szerintem is, egyébként kicsit túl van árazva.

      Delete
  3. Azt a Lovely pirosítót már én is nézegettem, lerítt róla messziről, h Orgasm dupe, és persze ez abszolút jó! Viszont megvan a Sleek Rose Gold-ja, és hát legyen elég ennyi a barackos aranyfényből :):)
    Yamuna meg hát <3

    ReplyDelete