L'oreal La Palette Nude + Nyereményjáték


A L'oreal nude palettájához hasonló őrületet talán csak a Maybelline The Nudes itthoni bevezetése váltott ki, de úgy tűnik megéri megőrülni ezekért az újdonságokért, újabb és újabb, eddig csak külföldön elérhető termékeket vezetnek be itthon is. :)  Szóval alig fél évvel a Maybelline paletta után a L'oreal La Palette Nude is megérkezett a drogériák polcaira. Ha kíváncsiak vagytok, hogy hogy teljesített a paletta, és nyerni is szeretnétek, akkor olvassatok tovább! :)

L'OREAL LA PALETTE NUDE



A paletta csomagolása nagyon kis kompakt, kb. fele olyan széles mint a Maybelline The Nudes és vékonyabb is, bombabiztosan záródik, úgyhogy nagyon utazóbarát. A paletta tetejének egész belső részét egy nagyon tükör foglalja el, amivel már elég jól lehet sminket ellenőrzni vagy akár egy egész look-ot elkészíteni. Egy kétvégű ecset-applikátor is helyet kapott benne, az ecset nagyon puha és tömött, az applikátorral pedig jól lehet felpakolni a színeket a mozgó szemhéjra, de a saját ecseteimmel jobban működnek a színek.


A paletta teljesen a nude vonalon mozog, nem követi a Naked palettáktól megszokott hideg/meleg árnyalatok elvét, mindkettőből találhatunk benne, de talán inkább a meleg színek dominálnak benne.

Balról az első szín egy világos kiemelőszín nagyon finom selyemfénnyel, belső szemzugba vagy a szemöldökcsontra kiváló highlight szín, de akár a mozgó szemhéjra is felvihetjük egy nappali sminkhez. Utána egy szintén selyemfényű pezsgőszín következik, ezzel már intenzívebb sminket készíthetünk és szintén a belső szemzugba vagy a mozgó szemhéjra ajánlom. A harmadik szín egy matt világosbarna, tökéletes elmosni a mozgó szemhéjra felvitt színeket a mélyítővonalban, illetve a sminknek egy lágy dimenziót adni. Ismét egy selyemfényű árnyalat következik, ezúttal egy jegesfényű ezüstszürke. Nagyon jól pigmentált, a mozgó szemhéjon nagyon szépen mutat. Közvetlenül mellette van a kedvenc árnyalatom a palettából, egy nagyon különleges sárgás arany. A pigmentáltsága sajnos hagy maga után némi kívánnivalót, de vizes ecsettel már nagyon intenzívre építhető, én mindig így használom a mozgó szemhéjra. Utána következik két középbarna szín, előbb egy hideg, majd egy meleg árnyalat. Mindkettő nagyon jól pigmentált, selymes állagú.

Az utolsó selyemfényű szín a palettában egy rezes barna, szintén nagyon jó pigmentációval, őszre tökéletes a melegfényű sminkekhez. A paletta két utolsó színe egy matt sötétbarna és egy matt szükésfekete, melyekkel a mélyítővonalban és a külső V-ben füstösíthetjük a sminket, illetve az alsó szempillatőben is használhatjuk őket. A 4 matt barna szín egyébként szemöldökre is nagyon jó használható, szőkétől a sötét barnáig minden hajszínhez illenek.

 
A paletta matt színei szuper minőségűek, pigmentáltak, nem porolnak, bármelyik drágább márka szemhéjpúdereivel felveszik a versenyt, a selyemfényű árnyaltok is teljesen rendben vannak, egyedül az arany lehetne egy kicsit jobban pigmentált.

Színminták (vékony réteg alapozón):


Smink:


Egyébként a legfinomabb nappali sminktől kezdve a hangsúlyosabb füstös szemekig mindenféle sminket lehet vele készíteni, szóval egy igazán változatos palettát alkottak a L'oreal-nál. Az ára pedig 4999 Ft., én Ausztriában anno 20€-ért láttam, ami több mint 6000 Ft., úgyhogy ezzel most jól jártunk. :) És persze érdemes figyelni az akciókat, a Rossmann-ban sokszor van 25% kedvezmény minden L'oreal termékre, kuponnal pedig akár fél áron is a mienk lehet.

NYEREMÉNYJÁTÉK

A L'oreal jóvoltából pedig egy szerencsés megnyerheti a paletátt! A játék a blog Facebook oldalán zajlik, ide kattintva tudjátok elolvasni a feltétleket és jelentkezni rá. :)

Sok szerencsét!






5 megjegyzés: