Kiko Rebel Romantic rúzsok


A Kiko őszi kollekciója, a Rebel Romantic az egyik legszebb kollekció amit valaha láttam. Nem csak dorgériás kategóriában, szerintem sok high-end márka is tanulhatna tőlük: a minőségi rose gold csomagolás és a lila papírdobozok is nagyon-nagyon szépre sikerültek, a minőség pedig a Kiko-tól megszokott. A kollekció legtöbb darabja még kapható a Kiko webshopjában, de gyanítom, hogy már nem sokáig, úgyhogy így az utolsó pillanatban megmutatom nektek közelebbről is ezt a 4 csodás rúzst. 


A rúzsok és az ajakkontúrceruzák fehér-sötétlila csomagolást kaptak rose gold felirattal, a pirosítók, bronzosítók pedig egy kicsit mályvásabb színbe öltöztek. (A pirosítót és bronzosítót csak 1-2 kép erejéig tudom megmutatni, mert azt barátnőm rendelte.)


A kollekcióban összesen 6 rúzs és 6 hozzáillő ajakkontúrceruza kapott helyet, én csak a 02-es rúzshoz való ceruzát rendeltem meg, ami a MAC híres Soar ajakkontúrceruza dupe-ja. Nagyon pigmentált, krémes, jól kenhető ceruzáról van szó, amit néha csak önmagában is szoktam használni, beszínezve vele az egész ajkamat. Sokkal tartósabb vele az eredmény, mintha csak a rúzst használnám. 


A rúzsok rose gold fémtokba kerültek mágneses záródással, ráadásul jó kis súlyuk is van, teljesen luxus benyomást keltenek. 4 színt rendeltem meg, a 02-es Pretty Mauve-t (gyönyörű sötétebb nude), a 04-es Mild Sangria-t (nagyon különleges meleg árnyalat, még nem volt hasonlóm), a 05-ös Heavy Cherry-t (élénk pink) és a 06-os Melodious Wine-t (sötétebb cseresznyeszín). Mindegyiknek ugyanolyan az állaga, nagyon pigmentáltak, krémesek, a finisük szatén, emiatt nem a legtartósabb rúzsok, nem tűnnek el 1-2 óra alatt, viszont egy matt rúzsnál kevesebbet bírnak.

 

A rúzsok oldalát egy kis minta díszíti, nagyon szeretem amikor az ilyen kis részletekre is odafigyel egy márka.


Swatch-ok:



A Kiko webshopja szerencsére hozzánk is szállít, ide kattintva tudtok nézelődni.


Melyik a kedvencetek a 4 szín közül?


0 megjegyzés:

Post a Comment