Avon Herbal Steam Bath Testvaj és Testradír


Akármilyen jó idő is van napközben, este már a 0 fokhoz közeledik a hőmérséklet - nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de nekem ilyenkor nagyon jól esik egy forró fürdő, egy jó könyvvel/sorozattal párosítva.  Ilyenkor szeretek egy-egy fürdőbombát bedobni a vízbe és testradírt is szoktam ilyenkor használni. A forró víz viszont hajlamos kiszárítani a bőrt, ezért utána nem árt hidratálni egy kellemes illatú testápolóval vagy testvajjal. Ma két olyan termékről írok nektek, amiket az elmúlt hónapban használtam egy-egy ilyen kikapcsolódás alkalmával.

Avon Planet Spa Herbal Steam termékcsalád


"Egy forró fürdő nem csupán érzékeinkre hat pihentetően egy fárasztó nap után, hanem testünkkel is csodákat művelhet. A forró gőz hatására, ugyanis kitágulnak a pórusok így bőrünk jobban magába tudja szívni a krémek és pakolások értékes hatóanyagait. Az AVON Planet Spa legújabb családja, a Herbal Steam Bath ezt az odaadó ápolást ötvözi az eukaliptusz és a cédruskivonat relaxáló aromájával, teljes kikapcsolódást nyújtva testünknek és érzékeinknek egyaránt. Az eukaliptusz amellett, hogy kitűnően stimulálja a bőr regenerációs folyamatait, különleges aromáját előszeretettel alkalmazzák inhaláláshoz frissítő és relaxáló hatása miatt is. A cédruskivonat a bőrt hatékonyan tisztítja és simábbá varázsolja, a hajnak pedig ápolt és fényes külsőt kölcsönöz."

Avon Herbal Steam Bath Testvaj 


"A Planet Spa Herbal Steam Bath Testápoló balzsam a forró gőzös otthoni spa élmény megkoronázásaként, luxus összetételének köszönhetően selymesen puhává és simává varázsolja bőrünket, miközben akár 24 órás hidratálást nyújt." 

Ez már a második testvaj amit az Avon Planet Spa vonalából próbáltam, a Caribbean Escape-et is nagyon hamar megszerettem (róla itt olvashattok) és a Herbal Steam Bath-nak sem kellett sok idő, hogy belopja magát a szívembe. A leírás szerint cédrus és eukaliptusz illata van, én emiatt egy fás, kissé mentolos illatra számítottam, ehhez képest egy isteni, nyugtató, zöld teás illat fogadott, ami felvitel után még sokáig érződik. A testvaj állaga közepesen sűrű, hamar beissza a száraz bőr és nagyon puha lesz tőle. A csomagolás egyébként nagyon elegánsra sikerült szerintem, ez a zöld-arany színvilág karácsonyi ajándéknak is szuperré teszi. Az összetevőlista is teljesen rendben van, olívaolajat és E-vitamint is tartalmaz a krém különböző bőrpuhító összetevők mellett, egyedül az INCI közepén található illatanyag zavarhatja az arra érzékenyeket, de hát ezekben a testvajakban az egyik legjobb dolog az illatuk. :) Ajánlom! 

Az ára pedig nagyon baráti, a novemberi katalógusban 1499 Ft.-ba kerül, de bármilyen 2 Planet Spa terméket 1999 Ft.-ért vásárolhattok - így talán még jobban megéri. :)


Avon Herbal Steam Bath Testradír



"A Planet Spa Herbal Steam Bath Bőrsimító testradír egy forró fürdő során eltávolítja az elhalt hámsejteket, felfrissítve és új energiát adva bőrünknek, miközben helyreállítja annak simaságát és gyönyörű külsejét."

A testradínak egészen más illata van mint a testvajnak, itt előjön az eukaliptusz mentolos illata, ami egy forró fürdővel kombinálva nagyon frissítően hat az érzékekre (megfázás esetén pedig különösen jó.) A radír állaga sűrű, közepes méretű radírozó szemcsékkel amik kíméletesen távolítják el az elhalt hámsejteket, nem sértik fel a bőrt. Víz hatására egy picit habzani kezd, krémessé válik, lemosás után  nem hagy olajos érzetet a bőrön, viszont nagyon puhává teszi a bőrt. A feladatát abszolút jól ellátja, az illata pedig egyéni ízlés kérdése, hogy tetszik-e nektek. :)


A novemberi katalógusban a testradír is 1499 Ft.-ba kerül. Eddig csak pozitív tapasztalatom volt a Planet Spa termékekkel kapcsolatban, úgyhogy szívesen kipróbálnék újabb termékeket is, ha esetleg próbáltatok valamit akkor kommentben várom a tippeket. :)

Melyik a kedvence Planet Spa terméketek?


0 megjegyzés:

Post a Comment