3 Frissító Testvaj Nyárra

Ugyan a nyár nem feltétlenül a testvajak évszaka, mégis az utóbbi időben 3 új darabbal is bővült a készletem. Én valahogy a "sima" testápolókat soha nem használom olyan gyakorisággal és kedvvel mint az illatos darabokat, így ezekkel próbálom magam motiválni a bőrápolásra. 



The Body Shop Virgin Mojito


Kezdjük a legnyáriasabbal, a The Body Shop új limitált illata a menta és lime keverékével egy frissítő nyári illatkoktélban, a Virgin Mojito-ban olvad össze. A limitált kollekcióhoz testvaj, tusfürdő, testradír és egy különleges body splash is tartozik ami egy nagyon könnyű, illatos testápoló újdonsága a márkának. A kedvenc Passionfruit testvajamból már csak néhány csepp maradt, amit nincs szívem elhasználni (update: most látom, hogy ismét kapható), úgyhogy ideje volt beszerezni egy új darabot és limitált kiadás lévén gondoltam kipróbálom ezt az illatot - a boltban nagyon tetszett, úgyhogy ő jött velem haza.

A bejegyzésben szereplő 3 testvaj közül talán ennek a legnehezebb az állaga, de ennek ellenére egészen hamar beissza a bőr, nem hagy maga után zsíros érzést - persze ez a felvitt mennyiségtől is függ, de nyáron viszonylag kis mennyiség is elég a hidratáláshoz. A krémet használva nekem a lime illata a domináns, a menta csak finoman van jelen a háttérben - a két illatjegy együtt egyszerre édes és frissitően savanykás elegyet alkot. Az illata a többi The Body Shop testvajhoz hasonlóan egész sokáig érezhető a bőrön, használat közben pedig az egész szobát betölti.

Aki egy frissítő, nyárias illatra vágyik az nézzen körbe a TBS üzletekben - a Virgin Mojito termékek limitáltak, úgyhogy érdemes minél előbb megszagolni őket, aki pedig nem budapesti az a webshop-ban tud nézelődni.

 

The Body Shop Fuji Green Tea


Ha már a Body Shop illatoknál tartunk akkor a Fuji Zöld teás verzióról is írnék pár szót. Amikor a Virgin Mojito testvajat vettem olyan akció volt, hogy 6000 Ft. feletti vásárlásnál 3 kis terméket lehetett választani pluszban - én két mini zöld teás testvajat (egyet nekem, egyet anyukámnak) és egy kókuszos testradírt választottam.

A zöld teás testvajnak jóval könnyebb állaga van mint a Virgin Mojito-nak, pillanatok alatt beszívja a bőr, igaz, emiatt nagyobb mennyiség kell belőle és gyorsabban is fogy. A tégely kinyitásakor a frissítő zöld tea illata jelenik meg, de a felvitel után egy nehezebb, már-már maszkulin illattá változik rajtam. Emiatt én inkább elteszem őszre, számomra a hidegebb időhöz jobban illik ez az illat.

A Fuji Zöld teás termékeket itt talájátok a webshopban.

 

Avon Caribbean Escape Testápoló balzsam


Az Avon testvaj állaga valahol a két TBS-os között van, könnyen beszívódik, de ez nem megy a hidratáló hatás rovására. Isteni illata van, amit sajnos nem tudok átadni így a képernyőn keresztül, de egyszerre édes és friss, nem túlságosan tolakodó, de mégis sokáig érezhető. Akinek lehetősége van rá mindenképpen szagolja meg, mert meglepően különleges illatról van szó. Amit még fontos megemlíteni, hogy egy ragyogásfokozó termékről van szó, ami azt jelenti, hogy apró, ezüstös csillámok vannak a krémben. Ezt a lenti képen láthatjátok, nem túl feltűnő, de azért jól látható, főleg napfényben - tudom, hogy van akit ez zavarhat, de egy nyári buliba még jól is jöhet. :) 

A Caribbean Escape egyébként a Planet Spa vonalba tartozik, ami az Avon kicsit magasabb árkategóriájú spa termékiből áll, és azt kell, hogy mondjam, hogy itt bizony látszik a minőségi ugrás. Remélem, hogy nem limitált termékről van szó, mert az illata miatt mindenképpen tervezem az utánpótlás beszerzését.

A Caribbean Escape testápoló balzsamot itt tudjátok megrendelni az Avon honlapján.
 
 

Milyen testápolót használtok nyáron?




0 megjegyzés:

Post a Comment