Max Factor Nyári Újdonságok



A Max Factor márka idén júniusban két olyan termék is bevezet itthon, amiket eddig csak külföldi blogokon nézegethettünk. A Creme Puff pirosítók 4 árnyalatban, a Colour Intensifying ajakbalzsamok pedig 8 árnyalatban lesznek elérhetőek. 

Creme Puff pirosító



A Max Factor egyedülálló megoldást kínál az új, könnyű, égetett formulás Crème Puff pirosítójával, mely finomra őrölt, több tónusú pigmenteket tartalmaz, ezzel élénkíti a bőrszínt, és természetes hatást eredményez.   intenzitása könnyen építhető, ezáltal mindenki maga alakíthatja ki a kívánt hatást.  Legyen szó egy természetes pírról vagy intenzívebb kontúrozásról, a színhatás rétegről rétegre építhető. 


Egy jól megválasztott árnyalatot használhatunk bizonyos arcvonásunk elrejtésére vagy épp kihangsúlyozására. A Max Factor sminkmesterek egyedi módon készítenek modern sminket a termék segítségével: egy taupe árnyalatot használnak  az arccsont alatt, így kiemelik a csontot,  és egy melegebb, rózsaszíneset az almácskákon, hogy üde és egészséges legyen az arc.

Nem más ez, mint egy alapvető, multifunkciós termék, hiszen használhatjuk kiemelésre, kontúrozásra, pirosításra. 


Pat McGrath, a Max Factor nemzetközi kreatív igazgató véleménye: “A pirosító egy kötelező termék – ez a leggyorsabb módja az arccsontok hangsúlyozásának, amit kifutókon látott modelleken úgy irigylünk. A Fashion Week kifutóin egy bronzosítóhoz hasonlóan az arc különböző részein használjuk, hogy élettelivé varázsoljuk a fakó arcbőrt.”  


Ha az alapozással és korrektor használattal elkészültünk, távolítsuk el az esetleges alapozó felesleget az arcról, mielőtt a pirosítót használnánk. “Vigyük fel a pirosítót körkörös mozdulatokkal egy ecset segítségével a hangsúlyozandó részekre, különös tekintettel az arccsont, a szemöldökcsont és a nyak menti részekre.” mesélte Pat


Colour Intensifying ajakbalzsam 


Ez az első, rétegről-rétegre intenzívebbé építhető ajakbalzsam, ami lefedi a színintenzitás teljes skáláját a finom fénytől az extrém színekig. A hidratáló összetevők és a színért felelős csillámok segítségével a precíz ajakfestés még sosem volt ilyen egyszerű. A Colour Intensifying ajakbalzsam elérhető 8 árnyalatban az állvánnyal rendelkező dm üzletekben és 6 árnyalatban a Müller üzletekben. A természetességet hirdető trenddel összhangban az ajakbalzsam egyedülálló fontosságúvá vált az ajaktermékek piacán. A halvány barackos tónusok leváltják a nude ajkakat és a merész pinkek is megjelennek a 2014. ősz-téli és 2015. tavasz-nyári divatbemutatók kifutóin.
 

Mostanáig a sminkmesterek is két terméket használtak: rúzst az élénk színekhez és balzsamot a természetes, halvány színekhez. Most a Colour Intensifying ajakbalzsammal mindez egy termékkel megoldható – a nyolc varázslatos árnyalat számtalan lehetőséget kínál számunkra. 


A hidratáló összetevők és a színért felelős csillámok segítségével a precíz ajakfestés még sosem volt ilyen egyszerű: 


1.lépés: A tökéletes eredmény érdekében készítsük elő az ajkakat egy gyengéd hámlasztással  

2.lépés: Vigyük fel a terméket közvetlen az ajkakra egy vékony rétegben, hogy megtapasztaljuk a szín erősségét

3.lépés: Fokozatosan építsük tovább a színt vékony rétegekben. Az ötödik réteggel érhetjük el a maximális színintenzitást.

Hogy tetszenek az újdonságok?


0 megjegyzés:

Post a Comment