L'oreal Blogger Day - Vol.2


Ebben a bejegyzésben a második L'oreal Blogger Day-ről számolok be, jó sok kép és info lesz a posztban, úgyhogy készüljetek. :) Ismét egy szuper szombat délelőttöt tölhettünk el a L'oreal székházában és kipróbálhattuk az ősszel-télen polcokra kerülő újdonságokat. Az első Blogger Day óta csatlakozott a rendezvényhez a L'oreal luxus divíziója is olyan márkákkal, mint a Lancome vagy az Yves Saint Laurent. Utóbbi márka egy hatalmas tükrös-sminkes bőrönddel is képviseltette magát, amit szerintem mindannyian szívesen hazavittünk volna. Ha ezt nem is lehetett, egy selfie-t azért lőttem a tükörben.:) (kép fent)

De ne szaladjunk annyira előre, kezdjük a La Roche-Posay újdonságával, a Lipikar Baume AP+-szal. Ez egy ekcémás bőrre kifejlesztett nyugtató balzsam, ami segít megelőzni illetve enyhíteni a tüneteket. Már írtam korábban, hogy én is hajlamos vagyok ekcémára, úgyhogy nekem ez a termék keltette fel legjobban az érdeklődésemet. Shea-vajat, repceolajat, glicerint, termálvizet és niacinamidot tartalmaz, illetve egy olyan különleges anyagot, ami visszaállítja a bőr felszínének egyensúlyát. A goodie bag-ben lapult egy ilyen balzsam is, úgyhogy nagyon kíváncsian várom, hogy tényleg hatásos lesz-e, majd a blogon is beszámolok róla.


 

A fodrászati divízió újdonságai a L'oral Professionel Dual Stylers termékek, amik ötvözik a hajápoló és hajformázó termékeket. A tubuson belül elhelyezkedik még egy kisebb tubus is, és ha középen nyomjuk meg a terméket mind a zseléből, mind a hajápolóból ugyanakkora mennyiséget adagol. Három változatban kapható, vékonyszálú, nehezen kezelhető és göndör hajra. A termékek egyébként hővédőként is funkcionálnak és 3 napos tartást ígérnek.

A luxus hajápolási márka, a Kerastase újdonságai közé tartozott a hajformázó termékcsalád, amit Couture Styling névre kereszteltek. Amelett, hogy nagyon igényes csomagolást és isteni illatot kaptak, a termékek nevei is nagyon jópofák: nekem a spray-á-porter és a forme fatale voltak a kedvenceim.

 Egy új szalonszolgáltatással is bővült a Kerastase palettája, mégpedig egy tartós lesimító kezeléssel. A Discipline termékek kontrollálják a hajszálakat, ugyanakkor légiesen könnyed mozgást is biztosítanak. Viki, a Sminktükör blog írója ült mellettem és elmesélte, hogy ő már kipróbálta a kezelést és nagyon szuper volt a végeredmény.


A Lancome téli kollekcióját is megcsodálhattuk, aminek a lakkok és rúzsok mellett a hattyúnyakú Grandiose spirál volt a főszereplője. Ennek az az érdekessége, hogy egy precíziós rugalmas kefét kapott, amivel minden irányban oda lehet férni a pillákhoz anélkül, hogy összekennénk az arcunkat. 


 A Clarisonic arctisztító készülékei is felvonultak, sőt a kezünkön ki is próbálhattunk egy kezelést. Ami egyedivé teszi ezeket a készülékeket az az oszcilláló mozgása - a szokásos körbe-körbe helyett oda-vissza mozog, így nem húzza a bőrt és nagyon kíméletesen tisztít.


 Az YSL bőröndről már írtam a bejegyzés elején, hát nem csodás?


Nektek melyik újdonság tetszik legjobban?:)

 



0 megjegyzés:

Post a Comment