Max Factor Masterpiece Transform szempillaspirál


Ma a Max Factor Masterpiece Transform szempillaspirálról hoztam tesztet, amit még a Jubileumi sajtótájékoztatón kaptunk búcsúajándékként. Ha kívnácsiak vagytok a véleményemre és persze előtte-utána képekre, akkor olvassatok tovább!

A csomagolás az Excess Volume-nál bevezetett design-t viszi tovább, csak itt az ezüst helyett arany színt kapott na meg persze ez nem kétvégű. Nekem egyébként tetszik, letisztult és egy kis luxust idéz számomra.


Érdekes, hogy az utóbbi években a minél nagyobb kefe volt a divat, de egy bizonyos szint után már gondolom nem lehet hova növelni a méretet, úgy hogy az még használható is legyen - szóval most következnek majd újra a kisebb kefék. Nekem volt már egy nagyon hasonló szempillaspirálom egyébként jópár éve, mégpedig a Lancome Fatale, ha megnézitek a képet (itt), jól látszik a kefék közti hasonlóság.
Nehéz megszokni egy ilyen kis kefét egyébként a nagyobbak után, és a kis sörték miatt teljesen máshogy működik. Bár ennek a kialakításnak is vannak előnyei, nem nagyon tudja magát összekenni vele az ember. A képeket megnézve ti is látni fogjátok, hogy szépen hosszabbít, de hajlamos valahogy összetapasztani és keszekuszává tenni a pillákat - bár ez lehet, hogy a kicsit hígabb festék miatt is van, majd ahogy kezd sűrűsödni gyanítom, hogy jobb lesz a helyzet. Én a dúsító hatását hiányolom picit, na meg a göndörítést.A tartósságával nincs gond, egész nap pergés nélkül a helyén marad, lemosni pedig nem nehezebb a többi spirálnál. Az illata kellemes, de csak közelről megszagolva érződik.
Összességében nem rossz ez a spirál, de mindenképpen megszokást igényel és számomra nem veszi fel a versenyt a legkedvencebb Clump Defy-jal. Azok fogják nagyon szeretni akiknek kisebb szemük van és nagy kefékkel nehezen férnek oda a pilláikhoz vagy mindig összekenik velük magukat. :)






Ti próbáltátok már? Hogy tetszik ez a kis kefe?


1 megjegyzés:

  1. Neked nagyon szép szempilláid vannak ezért jól mutat rajta, de szerintem ha valakinek rövid, mint például nekem, akkor katasztrófa lehet az eredmény. :D

    ReplyDelete