Az a bizonyos piszkos nude



Teli van a net Kylie Jenner sminktutorial-okkal (aki nem tudná miről van szó, csak írja be YouTube-ra), nekem már túl sok is volt ebből az őrületből, de tény, hogy ez a nehezen behatárolható piszkos nude/rózsaszín csodaszép szín és szinte minden bőrtónushoz megtalálhatjuk azt, ami illik hozzánk. Én az ősz beköszöntével szerettem meg nagyon ezt a '90-es éveket idéző színt, inkább az őszi-téli időszak színe szerintem. Lássuk, hogy én milyen rúzsokat találtam ebből a színvilágból, ami jól mutat a világos bőrömmel! :)


Két Catrice és egy MAC rúzst hoztam nektek, úgyhogy olcsóbb és drágább darabokat is mutatok. Kezdem az alacsonyabb árúakkal: a Catrice Mauve Your Lips az új 2 méteres állványon helyett kapott Ultimate Stay rúzscsalád tagja és a 3 rúzs közül ő a legvilágosabb, így nem biztos, hogy minden világos bőrűnek jól áll - ki kell próbálni. Őt kell a legjobban építeni és annak ellenére, hogy Ultimate Stay ő a legkevésbé tartós, de szerencsére nem kopik csúnyán. Nekem nem szárítja az ajkaimat, de olvastam, hogy nem árt aláhidratálni - viszont, amikor én ajakápolóra kentem akkor azt vettem észre, hogy kevésbé tudok intenzív színt elérni.

A másik Catrice rúzs a most kapható Check&Tweed limitált kollekció része. Nagyon sikkes vékony csomagolást kapott, de cserébe csak 1 g termék fért el benne. Kicsit bosszankodtam is, amikor itthon észrevettem, hiszen ez nagyon kevés és hamar el fog fogyni. Három árnyalat kapható, ez a Brit Chick névre hallgató. Nagyon krémes az állaga és erősen pigmentált, hasonló a MAC rúzséhoz. Én egy picit le szoktam itatni egy zsepivel, hogy mattabb és tartósabb legyen az eredmény, ez a szín matt formában tetszik a legjobban. Így néz ki élőben:


A harmadik rúzs pedig a MAC Twig nevű árnyalata, ő van meg nekem a legrégebb óta és egyszerűen tökéletes úgy, ahogy van. Ez a legkedvesebb őszi nude színem, nagyon könnyű vele dolgozni akár ajakkontúrceruza nélkül is. A három közül egyértelműen ő a legtartósabb, azonban ha még csak most barátkoztok ezzel a színvilággal, akkor nem érdemes rögtön egy drágább rúzzsal kezdeni; kísérletezni, megnézni, hogy jól áll-e ez a szín a Catrice termékei is tökéletesek.

A képek készítése után jutott eszembe, hogy van még egy ilyesmi színem, mégpedig egy Revlon rúzsceruza formájában. Róla nemrég volt teszt, úgyhogy itt meg tudjátok nézni a színét.

B-J: Catrice Ultimate Stay, Catrice Brit Chick, , Mac Twig, felül egy húzással, alul építve

Ti szeretitek ezt a színt? Milyen hasonló színű rúzsotok van?:)


10 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon jól áll neked ez a szín :) Valóban igazi őszi árnyalatok :) Egyébként a pulcsid is szupi :)

    ReplyDelete
  2. Régóta szeretnék egy MAC rúzst, és a twig nagyon meggyőző árnyalat. Habár imádom a sötét színeket, ettől a márkától olyat szeretnék, amit bármikor használhatok. Nagyon meggyőző ez a szín :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ez szerintem pont olyan árnyalat, hogy minden nap lehet hordani de mégis akkora pluszt ad egy világosabb nude rúzzsal szemben. Ha elmész egy MAC-be mindenképpen próbáld ki magadon!:)

      Delete
  3. Hát, azt hiszem ez az a trend, amiből én kimaradok. Valamiért ezek az árnyalatok nem passzolnak hozzám, de rajtad nagyon jól mutat! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ki kell próbálni, soha nem tudhatod!:) Köszönöm!:)

      Delete
  4. Gyönyörűek a színek, nekem a MAC-től ez kéne és a Vegas Volt. ^.^
    Tényleg csak 1 gram van a Catrice Velvet Lip Colorban? :O Meg tudod mondani, hogy mennyibe került?

    ReplyDelete
    Replies
    1. A Vegas Volt is gyönyörű!:) Jaja, csak 1 gramm, nagyon pici. 1500 Ft. volt, ha jól emlékszem!

      Delete
  5. Nagyon jól mutatnak rajtad :) Bár nem egészen ilyen, de szerintem hasonló a Lovely egyik rúzscerkája is :
    http://nikkiifashion.blogspot.hu/2014/08/lovely-color-wear-longlasting.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! Ezt már néztem nálad, szerintem ez is nagyon hasonló és még olcsó is!:)

      Delete