Támogasd az állatokat az Inecto Naturals-al

Az Inecto Magyarország nemrég egy szuper kezdeményezést indított, melynek keretében egészen augusztus 31.-ig minden Inecto termék megvásárlásával 7 Ft.-tal támogathatjátok a Noé állatotthont. A vásárlásokból befolyt összeget az állatok etetésére, ellátására, életének jobbá tételére ordítják.



"A Noé Állatotthon Budapest legnagyobb állatmenhelye és már 1992 óta működikk saját anyagi forrásból, 2000-ben alakult alapít ánnyá , de azóta is normatív állami támogatás nélk ül, önerőből és a támogatók jóvoltából tartja fent magát és látja el két-, három- és négylábú védenceit. Azon kívül, hogy átmeneti vagy végleges otthont biztosítanak az állatoknak, etetik, gondozzák és orvosi ellátásban részesítik őket. Saját állatment ő szolgálatuk pedig az utak mentén elütött és sorsukra hagyott, vagy más módon bántalmazott, sérült állatok azonnali állatorvoshoz juttatása és megfelelő ellátásban való részesítése. 

Az Inecto egy brit széps égápolási márka, bőr - és testápolási termékeiket maga a természet inspirálta. Az összetevők kiválogatása során elsődleges szempont volt, hogy a lehető legjobbat nyújtsák a vásárlóinak, ezért esett a választás a kókusz- és argánolajra. A termékeikben megtalálható organikus olajak fenntartható forrásból származnak, az összetev ő k 90%-a természetes eredetű , és nem tartalmaznak parabéneket, színezéket és allergén illatanyag okat . Az Inecto Naturals termékek tiszta kókusz- és argánolaj felhasználásával készülnek, melyek védik és táplálják a bőrt és a hajat.


Miért a Noé Állatotthon és miért Inecto Naturals?


  • Elkötelezett állatvédőként az Inecto Naturals termékek előállítása során soha nem tesztelnek, és nem is fognak állatokon
  • Termékek mindegyike vegán kozmetikum , 100% organikus kókusz – és argánolaj felhasználásával készülte
  • Az Inecto Naturals termékek a hajadat és bőrödet a természet kincseivel kényezteti, hiszen a felhasznált összetevők 90% -a természetes eredetű
  • A Noé Állatotthon egyik legfontosabb alapelve, hogy minden élőlénynek joga van az élethez, ezért nem altatnak el egy állatot sem. Ez teljes mértékben azonos az Inecto márka elveivel is, ezért valósult meg ez a közös kampány!"


Nem mellesleg az Inecto termékek is nagyon szuperek, én már jó néhányat kipróbáltam közülük és az argánolajos kézkrém nagyon nagy kedvencem lett. Legutóbb a márka argánolajas samponját és balzsamját teszteltem, ár/érték arányban nagyon jók ezek a termékek hiszen 500 ml-es kiszerelést kapunk 1000 Ft. alatt. Mindkét termék szilikonmentes és argánolajjal ápolja a hajunkat, én mondjuk szeretem kerülni az SLS-t a samponomban mert nem szereti a bőröm, így emiatt a sampont csak minden második vagy harmadik hajmosásnál használom (samponszappannal váltogatva), de a balzsamot nagyon megszerettem, puha lesz tőle a hajam de nem nehezíti el, nem zsírosodik gyorsabban és az illatuk is nagyon kellemes, visszafogott. Az argánolajos sampont a Tesco-ban és a dm-ben érhető el, a kézkrém pedig a dm-ben és a Rossmann-ban, illetve a TakeMeShop webáruházban.


1 megjegyzés:

  1. Ez egy nagyon szép kezdeményezés; ha elfogy a samponom, tőlük fogok vásárolni legközelebb.

    ReplyDelete