The Balm Cabana Boy & Meet Matt(e) Hughes

Néhány hete gyarapodott a The Balm gyűjteményem két újabb darabbal, a Cabana Boy pirosítóval ésa Meet Matt(e) Hughes folyékony rúzs Charming árnyalatával. A The Balm termékei csomagolás szemponjtából nálam a top 5-ben vannak, nagyon ötletes, vintage stílusú illusztrációk borítják a termékeket, és emellé jó minőség is társul. Nálunk csak online elérhető a márka, az Iparfümérián.  


Cabana Boy pirosító


A The Balm pirosító választéka nem túl széles, összesen 3 árnyalatban találjuk meg a klasszikus por állagúakat az Instain tartós pírek mellett: egy hideg rózsaszín, egy korall és egy sötétebb szilvaszín kapható. Én az utóbbit rendeltem meg, a másik két szín szerintem inkább tavaszi-nyári árnyalat. A Cabana Boy egy csodaszép sötét szilvaszín, első ránézésre mattnak tűnik, de nagyon enyhe arany fénye van, ami az arcon már nem nagyon látszik. Óvatosan kell vele bánni, mert nagyon-nagyon pigmentált, világos bőrön könnyű vele túlzásba esni. Emiatt leginkább egy laza, duo fiber ecsetet ajánlok hozzá, amivel természetes hatást lehet elérni. Az összetevőlista is nagyon szépre sikerült, egyébként az összes The Balm termékre igaz, hogy nem tartalmaznak káros anyagokat.



Meet Matt(e) Hughes - Charming


A Meet Matt(e) Hughes folyékony rúzsok a The Balm egészen új termékei, az USA-ban nyáron jelentek meg, itthon pedig csak néhány hete kaphatóak. A 8 szín közül a sötét mályva Charming-ba egyből beleszerettem: tipikusan az az árnyalat, ami egy kis pluszt visz a mindennapi sminkünkbe és anélkül teszi elegánssá azt, hogy erős színeket használnánk. Egy kis fényes, világos szemhéjpúder, szempillaspirál és a Charming - más nem is kell egy gyors, de mégis mutatós sminkhez. A rúzs folyékony állagú, applikátorral vihetjük fel és néhány másodperc után teljesen mattra szárad. A Meet Matt(e) Hughes-t az egyik legjobb folyékony matt rúzsként emlegetik a beauty blogger világban, nem véletlenül: tényleg ez az egyik legkényelmesebb formula, amit valaha próbáltam, nem szárít és nagyon tartós. Az isteni mentolos illata pedig egy kicsit bizsergeti az ajkakat, így nagyobbnak látszód(hat)nak.




Élesben:


Swatch-ok:

Cabana Boy, Charming
Ha csak egyet választhatnék a 2 termék közül, akkor az egyértelműen a Charming lenne, tényleg tökéletes. A Cabana Boy-t a nagyon erős pigmentáltsága miatt kicsit félve használom, nagyon óvatosan kell vele bánni, de akinek nincs annyira fehér bőre mint nekem az bátran rendelje meg. :)

0 megjegyzés:

Post a Comment