Őszi Drogériás újdonságok II. - L'oreal, Garnier, Elséve


Hivatalosan is itt az ősz, és ilyenkor mindig elárasztanak minket jobbnál jobb új termékekkel a smink-, haj- és bőrápolási márkák. A mai bejegyzésben a L'oreal, a Garnier és az Elséve őszi újdonságait osztom meg veletek - lesz szó új alapozóról, színes szájfényekről, arckrémekről és hajápoló rituáléról is.


L'oreal


Infallible Gloss Bar szájfény 

A L’Oréal Make-up Designer Paris megalkotta az új Infallible Gloss Bar szájfényt. Nagyszerű formulák találkozása a tökéletes egyensúlyért, a szájfény intenzíven ragyog, anélkül, hogy ragadna. Különleges aplikátorának köszönhetően szájfény használata még sose volt ilyen egyszerű Lélegzetelállító színek, egyedi textúrák. Próbáld ki Palvin Barbi kedvenc szájfényét! 
 

True Match alapozó 

Megújult külső, megújult formula. Minden bőrtónus más és minden nőnek csak egyetlen True Match létezik. A True Match alapozók széles színválasztékában mindenki megtalálhatja a bőre tónusának és altónusának megfelelő árnyalatot. Nem csak a világostól a sötétig, hanem a melegtől a semlegesen át a hideg árnyalatokig.


Garnier

Miracle Wrinkler Corrector és Miracle Sleeping krém

Miért kellene heteket várni a ránctalanító krém hatására? Innovatív Miracle Express Technológia a ráncok ellen kettős bőröregedés elleni hatással. Miben más? Összetétele mikro-peptidekben koncentrált, rizs növényből kivont bőröregedés elleni hatóanyagokban, amelyek kis méretüknek köszönhetően segítenek felgyorsítani a krém hatékonyságát 

Hatása a bőrre: 
AZONNAL simább bőr: egyaránt simítja a kisebb és a mélyebb ráncokat. Az arcbőr akár 24 órán át hidratált és bársonyosan puhának érződik. 
TARTÓSAN feszesebb arcbőr: intenzíven csökkenti még a mély ráncok láthatóságát is és feszesíti a bőrt.
Ultra Doux szépségrituálé

A Garnier Ultra Doux egy új ápoló összetételt hozott létre a száraz és durva haj részére. Két növényi olajat ötvöz, hogy hajának táplálást és érzéki élményt nyújtson. Az argánolaj kiemelkedő védő és tápláló hatásáról ismert. A kaméliaolaj segít fényt és lágyságot adni a hajnak. Eredmény: Haja táplált, fényes és lágy. A haj ellenállóbb és könnyebben kezelhető. Újra ragyogó szépségű lesz.


Elséve

Extraordinary Oil krém
Táplálás és könnyedség a hajnak, a 6 virágolajjal gazdagított finom krém szinte beburkolja a hajat. Azonnal beszívódik. Az olaj a krémben állag bevonja a hajat és finoman de intenzíven ápolja anélkül, hogy zsírosítaná vagy elnehezítené. Szebb és vitalátással teli haja újra csodálatosan fényes és érzékletesen lágy. Rendkívüli. 

Használat: Nyomjon a krémből a tenyerébe, majd vigye fel a hajhosszra. 

1.Nedves hajra 
2.Hajszárítás előtt a haj védelméért 
3.Száraz hajra a fényesebb és könnyebben kifésülhető haj érdekében


  Melyik újdonságot próbálnátok ki?



4 megjegyzés:

  1. Régen imádtam a True Match alapozót. :) A Garnier sampon és balzsam a legszimpibb innét, imádom a barackos-mandulás termékcsaládot. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem is az a kedvenc drogériás alapozóm, csak eddig itthon nem volt eléhető a legvilágosabb szín (külföldön vettem belőle egyszer), de most behozták azt is, úgyhogy nagy az öröm. :) Éppen új hajpolókat keresek, úgyhogy majd megszaglászom őket is. :)

      Delete
  2. Az Elséve olajkrémjét imádom...szuper az illata és nagyon kellemes tapintású, selymes tőle a hajam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tényleg? Jó ezt hallani, gondolkoztam a beszerzésén, mert épp új hajápolókat keresek, úgyhogy lecsekkolom legközelebb, köszi. :)

      Delete